ĆURČIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Džajić i Ferguson se KAJU zbog mene, trebalo je da pređem u Zvezdu!

Autor: Republika

Sport

23.10.2021

10:42

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ćurčič otkrio je da je bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu.

Starsport

Saša Đani Ćurčić

Saša Ćurčić je sa velikim uspehom igrao za Partizan i reprezentaciju Srbije, a vrlo lako je umesto u crno-belom mogao da završi u crveno-belom.

Popularni Đani bio je gost "Sportlight" podkasta kod Igora Miklje gde je i otkrio ove do sada nepoznate detalje.

Trebalo je da pređem u Zvezdu, mnogo pre Partizana. Prvo da se zna neka priča. Trebalo je da dođem iz OFK umesto Jugovića da igram Ligu Šampiona. Profesor Zelenović iz Palilulca, koji je otrkio Dragana Džajića uhvatio mene i oca, doveo me preko puta Džajine kuće na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran - rekao je Ćurčić.

Ipak, nije sve prošlo po očekivanjima.

- To je bilo mnogo pre Partizana kada sam debitovao za reprezentaciju. Trebalo je da se dogovorimo sve, međutim, izgleda da mu je neko rekao "ne treba ti novi Milko, ne treba ti problem", i čovek se nije pojavio na sastanku. Inače, inače je trebalo umesto Jugovića da uđem, to je bilo mesto za mene.

Prema njegovim rečima na sličan način propao mu je i transfer u Fergusonov Mančester junajted.

- Džaja se sad kaje, ali ja nemam ništa od toga. Isto kao Ferguson, ja sam pre Aston Vile trebalo da dođem u Junajted sve je bilo dogovoreno. Ian Meknil, onaj matori koji me je doveo u Vilu došao da gleda Govedaricu u Solunu kad je igrala reprezentacije - rekao je Đani i dodao:

- Ja sam tu bio ko turista jer me je Miljan  (Miljanić prim. aut.) voleo. Ja sam imao problema u klubu sa Zekom, Bjekom i Tumbom. Nismo pričali uopšte i ja nisam ni igrao. Miljan je želeo malo da me vrati u život. Bio sam dosta nemiran

 

 

Komentari (1)

Loading