MIKA SILOVATELJ GADI SE SVIMA: Čim su čuli za IZOPAČENU PRIČU, iz kluba se ogradili od bolesnika!

Autor:

Hronika

20.01.2021

22:10 >> 22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čeka zatvorska kazna za osramoćenog silovatelja Miku Aleksića, novi detalji izranjaju na sve strane.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Od bolesnog silovatelja ogradio se čak i klub za koji je navijao

Prema izjavama bivših učenica nastavnika glume Miroslava Aleksića, on je od njih navodno tražio da navijaju za OFK Beograd i to je prema tim tvrdnjama bilo jedno od njegovih obaveznih "pravila" za đake.

Tim povodom, beogradski klub oglasio se zvaničnim saopštenjem i izričito se ogradio od predavača optuženog za seksualno zlostavljanje učenica.

- OFК Beograd se ograđuje od navijačkog usmerenja Miroslava Mike Aleksića. Lično i u ime kluba osuđujem svaki vid nasilja. OFК Beograd je uvek bio klub u kome su žene imale važnu ulogu i bile izuzetno uvažavane - saopštio je predsednik Upravnog odbora OFK Beograda Saša Stevanović.

- Naš klub je s razlogom uvek povezivan s romantikom i poštovanjem prema ženama. Nadam se da ćemo u dogledno vreme moći da oformimo i žensku ekipu OFК Beograda i tako više pomognemo položaju devojaka i žena u sportu i društvu. OFК Beograd je uvek bio zaštitnik pravih vrednosti i tako će biti i ubuduće - takođe je navedeno u saopštenju, prenosi "Mondo".

Miroslav Aleksić pre dva dana je izveden pred Više javno tužilaštvo kada je odbacio optužbe koje su iznete protiv njega i istakao da mu nije jasno zbog čega su se njegove bivše učenice odlučile na ovakav korak.

 

 

 

Poznata glumica Milena Radulović, koja je prva pokrenula postupak protiv njega, danas je svedočila u sudu, a proces je trajao više od pet sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading