ZVANIČNO: Velikan se IZNENADA pohvalio! Evo u kom će dresu igrati Nejmar sledeće sezone

Autor:

Sport

21.07.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači oduševljeni.

RepublikaFoto: Starsport
Nejmar protiv Crvene zvezde

Najveći evropski klubovi su mesecima unazad već predstavili garniture dresova za narednu sezonu, a navijači Pari Sen Žermena su sa druge strane bili zabrinuti, jer njihov klub to nije uradio. Međutim, sada je potpuno jasno zbog čega je to bio slučaj...

"Sveci" su dugo radili na dizajnu novih dresova, a na kraju su se odlučili za tradiocionalne, s obzirom na to ove godine proslavljaju 50 godina postojanja.

Prema tome, najveće zvezde poput Nejmara, Kilijana Mbapea, Marka Veratija, Anhela Di Marije i ostalih će igrati u retro dresovima kojima su navijači oduševljeni, sudeći po reakcijama na društvenim mrežama.

 

 

Novi dresovi će svetlost dana ugledati na finalu Kupa Francuske u petak 24. jula, kada će se Parižani za trofej boriti protiv Sent Etijena. Sedam dana kasnije, PSŽ će u finalu Liga kupa odmeriti snage sa Lionom, a već 12. avgusta ih u novim dresovima očekuje četvrtfinale Lige šampiona protiv Atalante u Lisabonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading