(FOTO) Rajković u crno-belom!

Autor:

Sport

21.11.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve miriše na to da je Partizan već „doveo“ prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. I to ono koje nije uspeo da na vreme prijavi u letnjem – Slobodana Rajkovića.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Slobodan Rajković u opremi Partizana

Nekadašnji reprezentativac Srbije je od letos bez kluba, trenirao je individualno u Zemunelu uz dozvolu Partizana, a od ponedeljka se pridružio prvotimcima na treninzima! I to po želji trenera Sava Miloševića. Valjda i to nešto znači...

Rajković je danas prvi put „ulovljen“ i u opremi Partizana. U najboljim je godinama za štopera, sa bogatim iskustvom iz Engleske, Holandije, Nemačke, Italije. Bio bi vrhunsko pojačanje za crno-bele.

- Bobana znam dugo, bio je reprezentativac, žao mi je što letos nije našao klub, a ja sam tada imao želju da s njim dogovorim priču. Nije se desilo, on je trenirao individualno, a kroz neke priče smo došli do toga da je najbolje da trenira s nama, jer bi ovim mladim momcima bila čast da takav igrač radi s njima, imali bi mnogo da nauče. A, šta će biti u decembru, januaru, to ne mogu da kažem. Rajković može još mnogo toga da pruži fudbalu - rekao je tokom dana Savo Milošević na konferenciji za novinare pred meč sa Javorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading