Kros pričao o Joviću: Nije imao sreće

Autor:

Sport

06.08.2019

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler Real Madrida Toni Kros kaže da neće biti lako Zinedinu Zidanu da kraljevski klub vrati u poziciju u kojoj se nalazio kada je Francuz prethodno otišao.

Luka Jović

- Želimo da igramo bolje i da budemo konstantniji. Kada to uradimo, ostali detalji sami dolaze na mesto i to će nam omogućiti da se borimo za trofeje - kaže nemački fudbaler.

Sa Zidanom na klupi Madriđani su tri puta uzastopno bili prvaci Evrope.

- Nije lako vratiti se na staro, teško je dostići tako visok nivo. Tim nam je tada bio u drugačijoj situaciji kada se on vratio u martu 2019. u poređenju sa majem prethodne godine, kada je otišao.


Srpski napadač Luka Jović jedno je od najvećih pojačanja Reala u prelaznom roku.

- Dobro se uklopio u tim, mada nije imao sreće sa povredom zbog koje nije mogao da provede mnogo minuta na terenu. Jović je opcija koja će nas učiniti jačim u onome u čemu je on najbolji – davanju golova. Uprkos njegovim brojevima, Real ipak nije Ajntraht i kada mladi kao on dođu, mi stariji moramo da im pomognemo da razumeju šta znači igrati za Real - zaključio je Kros.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading