Bejl kusur u Pogbinom transferu!

Autor:

Sport

22.07.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Real Madrid će na sve načini pokušati da se otarasi Gereta Bejla!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Geret Bejl

Bejlova budućnost više nije pod znakom pitanja, nakon što je trener Madriđana Zinedin Zidan rekao "da on mora da ode iz kluba".

Kako prenosi španski "AS", Real je spreman da Mančester junajtedu plati 150 miliona evra za Pola Pogbu, ukoliko "crveni đavoli" prihvate da zauzvrat dobiju i Bejla.

Razlog zbog kojeg "kraljevskom klubu" nije lako da proda Bejla su njegova ogromna primanja – čak 14,5 miliona evra neto po sezoni.

Realovo interesovanje za Pogbu nije novitet i o njemu se priča još pre nego što je došao na Ostrvo, ali je do sada problem pravila visoka otkupna klauzula koju je postavio Junajted.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika želja Zinedina Zidana... Pol Pogba

Real je, prema navodima britanskih medija, dobio ponudu od kineskog Guana vrednu čak 1,1 milion evra nedeljno, odnosno godišnje skoro 60 miliona.

Mogućnost Pogbinog odlaska iz Junajteda "potpalio" je njegov agent Mino Rajola u nedavnom intervjuu u kojem je otkrio "da svi u klubu znaju da Pol želi da ode i da se na tome intenzivno radi".

Madriđani su potpuni remont ove sezone započeli dovođenjem Rodriga (45M), Ferlanda Mendija (48M), Edera Militaa (50M), Luke Jovića (60M) i Edena Azara (100M), ali se tu ne očekuje kraj njihovog prelaznog roka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading