Videla sam prvo nos i Zlatanov zlatni sat!

Autor:

Sport

22.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač LA Galaksija Zlatan Ibrahimović nas je het-trikom protiv gradskog rivala Los Anđelesa po ko zna koji put uverio da nije običan fudbaler, ali ni njegova supruga Helena Seger nije klasična žena fudbalera. Ona nije aktivna na društvenim mrežama, ne pravi selfije i ne slika se na egzotičnim destinacijama, nema kućnu pomoćnicu i nije željna pažnje.

Zlatan Ibrahimović

Od Zlatana je starija čak 11 godina, uspešna je preduzetnica i ne voli da bude u centru pažnje. Ipak, u jednom od retkih intervjua ispričala je na koji način je upoznala sadašnjeg supruga, koji pod stare dane objašnjava Amerikancima osnove modernog fudbala.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim ferarijem moj mercedes. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidelo - ispričala je Helena.

Atraktivna plavuša sa švedskim golgeterom ima dvoje dece, a u zajedno su već 14 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading