Mitrović oprezan pred Ukrajince: Ni remi nije loš!

Autor:

Sport

04.06.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije odmeriće snagu sa reprezentacijom Ukrajine 7. juna, a samo tri dana kasnije sa selekcijom Litvanije u nastavku kvalifikacija za EURO 2020. Prvi napadač "orlova", Aleksandar Mitrović je samouveren pred ova dva meča, ali smatra da su pred njima dva izuzetno teška okršaja.

RepublikaFoto: DK/ST
Mitrović motivisan pred Ukrajince

- Očekuje nas težak meč protiv jedne organizovane ekipe dobrog selektora. Oni su nam glavni konkurenti, verujemo u sebe biće teško, ali očekujem pozitivan rezultat- rekao je Mitrović.

"Orlovi" će igrati pred praznim tribinama protiv Litvanije zbog rasističkih ispada na utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, što je sankcionisala UEFA.

- Lakše je sa svojom publikom, kada je iza vas i kad igrate na punom stadionu. Važnost utakmice je velika tako da cemo se fokusirati na teren i zadatke- rekao je Mitrović.

Iako je srpski napadač imao dobru sezonu dresu Fulama, tim sa "Krejven Kotidža" je ispao u niži rang, a očekuje se da u narednom periodu Mitar potpiše za novi klub.

- Loš osećaj, navikao si da se boris za trofeje. Nema ništa gore nego kada ispadneš iz lige- rekao je igrač Fulama.

Mitrović i njegovi reprezentativni saigrači dosta očekuju, ali oprezno ulaze u naredna dva okršaja.

- Idemo tamo da probamo da dobijemo meč, ali se slazem sa selektorom ni remi nije loš. Najbitnije da nastavimo ovako, to je pravi put. Prija i znači da nismo bili poraženi, to daje na samopouzdanju- zaključio je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading