Murinjo: Biće teško za Klop ako izgubi i treće finale LŠ u nizu!

Autor:

Sport

24.05.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred finale Lige šampiona u kome će se sastati Liverpul i Totenhem, Žoze Murinjo kaže da bi eventualni poraz za Jirgena Klopa bio "veoma težak".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Jirgen Klop izgubio je dva finala Lige šampiona. U velikom meču gubio je kao trener Borusije Dortmund 2013. godine i kao menadžer Liverpula prošle sezone. Žoze Murinjo smatra da bi eventualni treći poraz bio izuzetno težak za nemačkog stručnjaka.

Murinjo smatra da je na Jirgenu Klopu veliki pritisak, ali insistira da je Nemac "pozitivan lik koji razmišlja samo o pobedama".

- Kada ste i sami trener onda najbolje znate šta za trenera znači da igra finale Lige šampiona i šta za njega znači da ga izgubi. U igranju velikog finala uvek je i negativna strana jer uvek neko mora da izgubi. Ako Jirgen Klop pobedi to će za njega biti veliko dostignuće. Ako Jirgen ne pobedi... Pa, to će za njega biti treći poraz u finalu Lige šampiona i biće veoma, veoma teško. Ali, verujem da on u ovom trenutku razmišlja samo o pobedi, on je pozitivan lik - kaže Murinjo a prenosi TaklSport.

Murinjo je prokomentarisao i predstojeće finale Lige Evrope u kome će se sastaiti Arsenal i Čelsi.

- Arsenal i Čelsi igraju za mesto u Ligi šampiona sledeće sezone. Igraju za milione, igraju za ponos i uspeh. Posebna je stvar što imamo četiri engleska tima u dva velika evropska finala. To su dobre vesti - zaključio je Murinjo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading