TADIĆ SPREMIO LONAC ZA "PEVCE"!

Autor:

Sport

30.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako su na kolena pred Ajaksom pali trostruki uzastopni vladar Evrope Real Madrid i jedan od prvih favorita za osvajanje elitnog takmičenja Juventus, onda Dušan Tadić i Ajaksova zlata vredna dečurlija nemaju nijedan razlog da zaziru od Totenhema pred gostovanje u prvom meču polufinala Lige šampiona (utorak, 21.00, Arena sport 1).

Dušan Tadić

Svesni su i Englezi da je Dušan već spremio lonac u koji će ubaciti "pevce" kako bi "kopljanike" doveo pred vrata fudbalskog raja, zbog čega je srpski virtuoz odgovarao na pitanja novinara Dejli mejla. I odbio da poredi ovu generaciju Ajaksovih fudbalera sa onom koja je 1995. osvojila "ušati pehar".

- Mnogi govore o tome, ali mi još nismo podigli nijedan trofej. Svakako da je veliki uspeh što smo u polufinalu, ali želimo da idemo dalje. A ono što izdvaja Ajaks od ostalih jeste da nama nije cilj samo da pobeđujemo, već da to radimo sa stilom - izjavio je Tadić.

Srpski reprezentativac otkrio je da mu je najbolji teniser sveta Novak Đoković čestitao posle pobede nad Juventusom i da bi voleo da Nole bude 1. juna na stadionu Vanda metropolitano u Madridu ako Holanđani izbore plasman u finale.

- Kada smo eliminisali Juventus, dobio sam poruku i čestitku od Novaka Ðokovića. Srbi znaju koliko on znači, veoma je bitno da podržavamo naše, da se držimo zajedno jer ponekad ljudi imaju negativno mišljenje o našoj zemlji. Voleo bih da uđemo u finale Lige šampiona i da Novak dođe na utakmicu da nas bodri

Liverpul sanja reprizu iz 2007.

Fudbaleri Barselone dočekaće u sredu (21.00, RTS 1) Liverpul u prvom meču polufinala Lige šampiona, a engleski predstavnik nadaće se reprizi iz 2007. Tada je u osmini finala na Nou kampu bilo 2:1 za "crvene", koji su prošli dalje uprkos porazu na Enfildu (1:0) i dogurali do finala, gde ih je savladao Milan (2:1). Dva tima imaju po pet titula prvaka Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading