Pobeda nad Čukom, pa u derbiju: Nismo pobeđivali Partizan koliko smo želeli

Autor:

Sport

18.04.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde polako privode kraju sezonu iz snova, ali još nisu završili sav posao i ostvarili sve ciljeve. Titula tek treba da se matematički ''overi'', a želja svih u klubu je da se peharu državnog prvaka doda i onaj namenjen osvajaču Kupa.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Ipak, ono što crveno-belima kvari idiličan utisak kada je u pitanju ova sezona, jesu dva prethodna ''večita derbija'', koje Crvena zvezda nije uspela da dobije.

Partizan je oba puta imao prednost, Zvezda je u drugom poluvremenu uspevala da dođe do izjednačenja, ali ne i do pobede.

Narednog četvrtka sledi 160. večiti derbi, pa na ''Marakani'' sada silno žele da nadoknade propušteno i da i Partizanu u međusobnom duelu pokažu da su bolji ove sezone.

- Gledamo ka derbiju, mnogo bi nam značilo da trijumfujemo. Nismo pobeđivali Partizan koliko smo želeli, a ova generacija to može. Imamo i kvalitet i karakter. Spremamo se da slavimo, prethodno hoćemo da pobedimo Čukarički na Banovom brdu narednog vikenda - izjavio je fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić za današnji ''Žurnal''.

Kada je Kup u pitanju, Zvezda je već jednom nogom u finalu, Partizan čeka teži posao u Nišu, ali postoje velike šanse da se crno i crveno-beli još jednom sastanu do kraja ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading