TOLETU VEĆ STIŽU PORUKE: DOBRO DOŠAO U PARTIZAN!

Autor:

Sport

13.04.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Karadžić (80) ponovo u Partizanu! Priča koja se zavrtela još na polusezoni, kada su mudri ljudi shvatili da brod crno-belih neumoljivo tone, sada je nikad bliža realizaciji! Kako saznaje Srpski telegraf, Karadžiću već stižu poruke podrške i dobrodošlice od prijatelja kluba i nekadašnjih članova uprave

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Karadžić, Vazura i Terzić

Na njegovom dolasku insistira i Miloš Vazura, generalni direktor kluba, koji na taj način želi da produži svoj mandat u Humskoj.

ČUVA FOTELJU

Aktuelni predsednik Milorad Vučelić svestan je katastrofalne situacije, pre svega u finansijskom smislu, i na kraju sezone bi trebalo da odstupi.

- Sve je izvesnije da će se Tole na kraju sezone vratiti u Partizan na mesto predsednika. Na tome insistira generalni direktor kluba Vazura, koji bi na taj način sačuvao fotelju. To je zapravo jedina opcija u kojoj bi on ostao u klubu jer će njegov saradnik i predsednik Milorad Vučelić napustiti kormilo crno-belih, svestan očajnog stanja. Karadžiću pojedini bivši saradnici i prijatelji kluba već čestitaju na povratku - priča naš dobro obavešteni izvor blizak upravi crno-belih i dodaje:

- Karadžiću je dosadno u penziji. On voli da je na velikoj sceni i zbog toga mu neće biti teško da u tim godinama ponovo preuzme klub.

I zaista, popularni Tole u februaru je, prema zvaničnim podacima, napunio 80 godina. Nedavno su mi implementirali stentove na srcu, ali je želja da ponovo bude fudbalski angažovan prevagnula. Karadžić je od 2008. do 2016. bio na čelu Fudbalskog saveza Srbije, a sada je počasni predsednik srpske kuće fudbala i ne pojavljuje se često u javnosti.

I NAVIJAČI ZA

Karadžićev povratak u Humsku aminovala je i grupa navijača, mahom starijih, koji su imali dobar odnos sa njim u sezoni 2007/08. Tada je, podsetimo, upravo on postavio temelje šestogodišnje dominacije Partizana u Superligi, koja je potom ostvarena u mandatu Dragana Đurića.

- Toletov povratak u Partizan prihvatila je i grupa navijača koji su se nekad dosta pitali na južnoj tribini. Karadžić je i javno isticao da mu podrška "Grobara" mnogo znači i uvek je bio rado viđen gost u loži stadiona - zaključuje naš sagovornik.

Foto: Starsport

Karadžić: Ima neke istine u tome!

Bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić potvrdio je za Srpski telegraf da je dobijao pozive iz Humske da se vrati.

- Tamo je uprava dobro upakovana, njima ne treba niko - rekao je Karadžić, da bi na konkretno pitanje da li će biti predsednik Partizana odgovorio:

- Ima neke istine u tome, ali to su sporadične stvari.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading