Startuje jubilarni 20. memorijalni turnir u futsalu "Igrajmo za šesnaest": Srpski telegraf brani titulu!

Autor:

Sport

06.03.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jubilarni 20. međunarodni turnir u malom fudbalu - "Igrajmo za šesnaest", koji pune dve decenije, organizuje RTS u znak sećanja na 16 poginulih kolega u NATO bombardovanju zgrade RTS 23. aprila 1999. godine. Ovaj humanitarno-sportski događaj okuplja veliki broj predstavnika medija, partnera i prijatelja RTS, kao i predstavnika iz dijaspore, koji svojim učešćem doprinose da uspomena na pomenuti tragičan događaj ne izbledi i da se nikada i nikome ne ponovi.

RepublikaFoto: Promo foto
Ekipa Srpskog telegrafa

Ekipa naše kuće Srpski telegraf put ka odbrani trofeja u grupi medija počeće u subotu (13.10 ), a u Posco areni na Carevoj ćupriji rival će biti BN televizija iz Bijeljine, Republika Srpska. Preostali parovi 1. kola su: Šumarski fakultet - Blic, RT Vojvodina - Tanjug i Arena sport - Alfa univerzitet.

Finale ovogodišnjeg turnira na programu je u nedelju, 14. aprila u SC "Voždovac" na Banjici, a titulu generalnog pobednika brani JKP "Vodovod i kanalizacija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading