Kome se Gvadiola divi? Najavio povratak sjajnog igrača

Autor:

Sport

15.12.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zadovoljan je igrom svog tima u pobedi nad Evertonom 3:1 u 17. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

- Bila je to nezgodna utakmica posle duela sa Hofenhajmom u sredu, a drago mi je i što smo odgovorili na pravi način na poraz od Čelsija na Stamford Bridžu. Početak meča je bio težak, bilo nam je potrebno vreme kako bismo ušli u ritam, ali dali smo gol - kaže Gvardiola i dodaje:

- Počeli smo dobro drugo poluvreme, a posle primljenog gola za 2:1 imali smo sreće da brzo damo novi gol i trebalo je do kraja bolje da kontrolišemo utakmicu. Sada nam sledi Liga kup, nastavljamo dalje.

Gabrijel Žezus postigao je dva gola i tako je prekinuo posto od 487 minuta, a u intervjuu posle meča govorio je na engleskom jeziku.

- Insistiram na tome da svi moraju da nauče engleski. Gabrijel je pokazao borbenost i karakter, mlad je igrač koji mora da popravi mnogo stvari. Ovi golovi su dobri za njegovo samopouzdanje - kaže Gvardiola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pep Gvardiola

Španski stručnjak osvrnuo se i na Rahima Sterlinga, koji je bio strelac trećeg golsa.


- Mislim da se jako dobro izborio sa glasinama i drugim situacijama poslednjih godina, sa svime što se pričalo o njegovoj porodici, boji kože. Podneo je to mirno, divim mu se i cenim to jer mu nije lako. Svi u svlačionici ga vole.

Kevin de Brujne vratio se na teren posle dva meseca pauze kada je u 75. minutu zamenio Mareza.

- Važno je da bude na terenu, igraće protiv Lestera u kupu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading