MLADI GOLGETER AJNTRAHTA NAJTRAŽENIJA ROBA U EVROPI: Real lovi Jovića i krade ga Barseloni i Bajernu!

Autor:

Sport

14.12.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešeta Luka Jović (20) i nema nameru da stane. Fantastične partije reprezentativca Srbije ove sezone u kojoj je već postigao 20 golova u svim takmičenjima u kojima je nastupio, za šta mu je u proseku potrebno samo 79 minuta, privukle su pažnju velikana evropskog fudbala. Interesovanje Bajerna da na leto dovede momka rodom iz Bijeljine naširoko je poznato, a među onima koji neće žaliti novca za napadača Ajntrahta je ni manje ni više nego Real Madrid.

RepublikaFoto: twitter.com/Serbian football
Luka Jović

Prema pisanju lista Dijario, koji je i te kako dobro obavešten o dešavanjima u klubu iz španske prestonice, Jović bi trebalo da bude nova devetka trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona.

- Luka Jović je korpulentan napadač koji može da zameni Karima Benzemu. Njegovo dovođenje neće biti jednostavno jer ga žele Liverpul i Barselona. Ako zadrži visok nivo igre, mogli bismo na leto da vidimo pravi rat za njegov potpis. Profitiraće Ajntraht - piše u tekstu Dijaria.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde zapravo je ugovorom vezan za Benfiku, dok u timu iz Frankfurta igra na pozajmici, koja ističe 30. juna naredne godine. Otkupna klauzula iznosi skromnih i za Nemce prihvatljivih osam miliona evra i nema sumnje da će je aktivirati i zatim zaraditi višestruko na prodaji Srbina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading