POVRATAK TRADICIJI: Doneta je odluka o promeni vizuelnog indentiteta - povodom velikog jubileja, klub vraća stari grb! (FOTO, ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.03.2024

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija postoji da bi se poštovala.

POVRATAK TRADICIJI: Doneta je odluka o promeni vizuelnog indentiteta - povodom velikog jubileja, klub vraća stari grb! (FOTO, ANKETA)

Foto: FK Sloga 1924 Lužnice

Lužnice, mesto u okviru grada Kragujevca ima nešto manje od 1.000 stanovnika, ali i fudbalski kolektiv koji u 2024. godini proslavlja veliki jubilej, vek postojanja.

 

Ekipa Sloge 1924 iz Lužnice u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru Treće lige Kragujevca, a jesenji deo šampionata okončali su sa skorom od tri pobede, jednog remija i devet poraza, što im je sa ukupno deset osvojenih bodova donelo plasman na 11. poziciju trećeg stepena takmičenja u okviru kragujevačkog fudbala.

Predstojeći vikend označiće i nastavak borbe za prvenstvene bodove, a istovremeno za sve u FK Sloga 1924, kao i za sve meštane Lužnice, počinje proslava velikog jubileja. Naime, uzorni sportski kolektiv je osnovan sada već davne 1924. godine i u ovoj godini obeležava ne tako čest jubilej kada su u pitanju fudbalski klubovi u našoj zemlji, vek postojanja.

Tim povodom rukovodstvo kluba se obratilo javnosti putem zvanične Instagram stranice kluba i obavestilo je sve pristalice o promeni koja će uslediti.

Naime, FK Sloga 1924, povodom obeležavanja 100 godina postojanja kluba, na dresove vraća stari klupski amblem koji će u narednom periodu krasiti opremu crveno-belih fudbalera.

Foto: FK Sloga 1924 Lužnice

Stari klupski amblem se vraća na dresove

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, fudbaleri Sloge 1924 u prolećnoj premijeri gostuju u Rogojevcu ekipi Kremenca koja u prolećnu polusezonu ulazi sa vicešampionske pozicije i sa jasnim ciljem da se u narednom periodu domognu šampionskog pehara i plasmana u Drugu ligu Kragujevca.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe odigran je 20. avgusta prethodne godine, a slavila je ekipa Kremenca minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading