DERBI KOLA U RAKINCU: Omladinac dočekuje ekipu Crvene zvezde - očekuje se spektakl!

Autor:

Sport

15.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel koji može da odluči dalji tok sezone za domaćina.

DERBI KOLA U RAKINCU: Omladinac dočekuje ekipu Crvene zvezde - očekuje se spektakl!

Foto: FK Omladinac Rakinac

U okviru 17. kola Podunavske okružne lige ekipa Omladinca iz Rakinca ugostiće sastav Crvene zvezde iz Suvodola, utakmica je zakazana za nedelju, sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Republika

Odlično je počeo tim iz Rakinca prolećni deo sezone, ostvaren je prvi ligaški trijumf, i to na gostovanje petoplasiranom Železničaru iz Kusadaka, tim je napravljen i napredak na tabeli, Omladinac više ne drži "fenjer". Trenutna sigurna zona je udaljena osam bodova, i partija na prolećnoj premijeri može da raduje sve navijače.

U nedelju će ekipa pred svojim navijačima imati priliku za nove bodova i za premijerni ligaški trijumf na domaćem terenu. U dosadašnjem toku prvenstva na stadionu "Široki Potok" tim je zabeležio dva remija i šest poraza, ali se sve to može promeniti nakon predstojećeg duela.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Ulaznice su spremne

Stručni štab Omladinca je povodom duela sa crveno-belima poručio:

- Očekuje nas utakmica sa ekipom Crvene zvezde na našem stadionu. Dočekujemo je u fantastičnom raspoloženju nakon ostvarene pobede u prethodnom kolu koja nam je podigla nivo samopouzdanja i pozitivne energije, a došla je kao produkt timskog rada. Tim je skup pojedinaca koji najbolje funkcionišu. To je naš Omladinac. Napred u pobedu.

Nedeljni gost u Rakincu biće bivši zonaš, koji se u tom stepenu takmičenja poslednji put našao u sezoni 12/13. Trenutno se sastav iz Suvodola nalazi na osmoj poziciji sa 26 osvojenih bodova, bodovni saldo je obezbeđen učinkom od osam trijumfa i dva remija, dok je u šest navrata tim ostao praznih šaka.

Na prolećnoj premijeri Crvena zvezda je pružila odličnu partiju protiv jesenjeg prvaka, ali je Mladi radnik ipak odneo ceo plen sa teškog gostovanja rezultatom 2:1. Sada će fudbaleri kluba iz Suvodola imati prilike za popravni, za prve prolećne bodove, ali će na put putu morati da savlada silno motivisani Omladinac.

Omladinac (Rakinac) - Crvena zvezda (Suvodol)

Nedelja, 17. mart od 14.30

Stadion "Široki Potok"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading