ISKUSTVO JE PRESUDILO: Fudbaleri BAK-a nisu uspeli da iskoriste svoje šanse - gosti nose tri boda put Srpske Crnje!

Autor:

Sport

02.03.2024

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Živković veruje da tim može da odigra dosta bolje.

ISKUSTVO JE PRESUDILO: Fudbaleri BAK-a nisu uspeli da iskoriste svoje šanse - gosti nose tri boda put Srpske Crnje!

Foto: Facebook.com/printscreen

Na prolećnoj premijeri Vojvođanske lige Istok ekipa BAK-a iz Bele Crkve ugostila je sastav Budućnosti iz Srpske Crnje. Domaći sastav je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije na tabeli, dok su gosti bili na desetom mestu.

Republika

Posed lopte je od prvog minuta bio gotovo izjednačen, ali su gosti bili opasniji na polovini rivala, ozbiljnije prilike su imale pred golom mladog golmana Sedljaka, i to je dovelo do njihovog vođstva.

Na isteku 15. minuta nakon faula na centru, i duge lopte, Goran Vlaučin je iskoristio grešku domaćeg beka, i uspeo je da pošalje loptu u mrežu BAK-a, 1:0 za Budućnost.

Povukli su se gosti malo nakon postignut gola, prepustili su 2/3 trećine terena rivalu, i čekali su svoju priliku iz kontranapada. Domaći fudbaleri su izašli malo ofanzivnije, ali nisu uspeli da stvore ozbiljniju priliku pred golom tima iz Srpske Crnje. 

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Prostora za napredak ima, ali biće teško

Situacija na startu drugog poluvremena se nije promenila, nešto više je lopta provodila vremena u nogama BAK-a, gosti su znalački pazili svoj gol, i čekali su svoju šansu, što se na kraju i isplatilo.

Prvo je na isteku 72. minuta Nikola Radojičić, posle samo četiri minuta od ulaska u igru uspeo da duplira prednost Budućnosti, i da time olakša posao svom timu. Samo tri minuta kasnije, Vlaučin je nakon asistencije za drugi pogodak, postigao svoj drugi gol na meču, za 3:0. 

Pitanje pobednika je tada već bilo rešeno, odrađivali su gosti posao do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali su domaći uspeli da postignu počasni pogodak. Nakon lepe akcije Marko Kračunjel je postavio konačan rezultat na 3:1 u korist Budućnosti.

BAK (Bela Crkva) - Budućnost (Srpska Crnja) 1:3 (0:1)

BAK: Sedljak, M. Jožić, Marić (od 61' Sekulović), Starović, A. Jungić, Anđelić, Kračunjel, Milković (od 81' Stjepanović), Motorov (od 61' Vitomirov), J. Jožić (od 46' Bekirovski), D. Jungić (od 81' Andrejić)

Budućnost: Živkov, Stanić, Terzin, Perin (od 68' Radojičić), Kovačević, Vlaučin, Ajdarić, Radivojac, Savin (od 83' M. Tomin), J. Tomin, Mastilo

Trener domaćih, Petar Živković nakon meča za naš portal izjavio je:

- Zaslužen poraz našeg tima, pobedio je danas bolji i iskusniji sastav. Na nama je sada da radimo mnogo jače, i da se dobro spremimo za sledeći meč, gde se nadam da ćemo zabeležiti bolju partiju i da ćemo osvojiti bodove.

U sledećem kolu BAK gostuje ŽAK-u iz Kikinde, dok Budućnost dočekuje Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading