BAK DOSTA PODMLAĐEN NASTAVLJA SEZONU: Osnovni cilj je da se izbori opstanak u ligi - svi sa nestrpljenjem čekaju početak prvenstva!

Autor:

Sport

18.02.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Živković zna da tim može dosta bolje u odnosu na trenutni plasman.

BAK DOSTA PODMLAĐEN NASTAVLJA SEZONU: Osnovni cilj je da se izbori opstanak u ligi - svi sa nestrpljenjem čekaju početak prvenstva!

Foto: FK BAK Bela Crkva

Fudbaleri BAK-a iz Bele Crkve 28. januara startovali su pripreme za drugi deo sezone u kojem će pokušati da se izbore za opstanak u okviru Vojvođanske lige Istok.

Republika

Prošlosezonski šampion PFL-a Pančevo ekspresno je izborio povratak u zonski stepen takmičenja, ali se po trenutnom plasmanu možda i ekspresno vrati. Tim iz Bele Crkve zimsku pauzu provodi na poslednjoj poziciji na tabeli, sa devet osvojenih bodova. Trenutna sigurna zona udaljena je četiri boda, što je "lako dostižno" imajući u vidu da se na proleće igra za čak 45 bodova.

Pre par dana i zvanično je završen zimski prelazni rok, pa je tim iz Bele Crkve objavio analizu istog za njihove redove. Što se tiče odlazaka, Dušan Bobić, Nenad Paunović, Ivan Jovanović, David Pavel Anka i Tihomir Kracuneljel nisu više članovi BAK-a.

Uprava je u dogovoru sa trenerom Petrom Živkovićem ojačala igrački kadar Milošem Jožićem (Banat D.), Milanom Nedeljkovićem (Vulturul), Jovicom Jožićem (Karaš J.), Aleksandrom Jungićem (Red Star Austrija), Vukom Marićem (Karaš) i Dušanom Jungićem koji je stigao iz OFK Vršca.

Republika

Foto: FK BAK Bela Crkva

Novi-stari trener - Petar Živković

Kontaktirali smo trenera Živkovića, koji je za naš portal povodom trenutnih dešavanja u klubu poručio:

- Što se tiče prelaznog roka otišlo nam je pet iskusnih igrača, dok smo doveli šest mladih, sada imamo podmlađenu ekipu, željnu dokazivanja. Ja kao novi-stari trener dobro poznajem tim, sigurno je da mogu dosta bolje u odnosu na trenutno stanje na tabeli. Naš cilj je jasan, a to je opstanak u ligi. Pripremni period završavamo sledeće nedelje, dobro smo trenirali i radujemo se početku takmičarskih utakmica. 

Danas je sastav BAK-a odigrao i poslednjih prijateljski duel u sklopu priprema za nastavak sezone. Narednog vikenda u Belu Crkvu stiže Jedinstvo iz Vlajkovca u utakmicu u okviru polufinala Kupa, to će ujedno biti i generalna proba pred nastavak prvenstva koje počinje prvog vikenda meseca marta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading