ODLIČAN TEST ZA OBA TIMA: Treneri su imali šta da vide na ovom prijateljskom susretu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

18.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kabel na kraju bolji od ekipe Mladosti iz Bačkog Jarka.

ODLIČAN TEST ZA OBA TIMA: Treneri su imali šta da vide na ovom prijateljskom susretu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

Danas je na stadionu Kabela u Novom Sadu odigran susret između istoimene domaće ekipe i sastava Mladosti iz Bačkog Jarka, oba tima nalaze se u pripremnog periodu za početak prolećnog dela prvenstva koji ih uskoro očekuje.

Republika

Bivši prvoligaš, sastav Kabela u okviru Srpske lige Vojvodine nalazi se na deobi treće pozicije, sa šest bodova zaostaka za liderom, i cilj za drugi deo sezone će biti da se što više približe vrhu, i da napadnu plasman u viši rang takmičenja.

Situacija u Bačkom Jarku je nešto drugačija, Mladost se takmiči u okviru Vojvođanske lige Jug, gde se nalazi u donjem delu tabele, i na proleće će se boriti za opstanak u ligi. U dosta izmenjenom sastavu u odnosu na prvi deo sezone, ekipa će pokušati da zabeležili bolje partije i da stigne do plasmana na sredinu tabele.

Jako kvalitetna utakmica viđena je u Novom Sadu, sa puna trčanja na obe strane, skoro pa u "takmičarskom ritmu". Domaći sastav je vidno bio spremniji u odnosu na rivala, i to je verovatno rezultat jako napornih priprema iz kojih polako izlaze fudbaleri Kabela (veliki broj prijateljskih mečeva je odigran).

Gosti su sa druge strani u procesu stvaranja ekipe, uz određene izmene u odnosu na jesenji deo prvenstva pokušaće trener Puškarićem, sa svojim saradnicima Ćorićem i Lolićem da sklopi tim koji će biti konkurentan svim klubovima u ligi.

Na kraju je utakmica završena pobedom domaćina rezultatom 2:0, krajnji ishod pripremnih utakmica je uglavnom u drugom planu, ali svakako trijumf raduje sve u Kabelu, dok će gosti morati da porade još malo na određenim stvarima u igri.

Za oba tima prolećni deo prvenstva startuje prvog vikenda meseca marta. Kabel pohod na viši rang započinje na gostovanju Radničkom iz Zrenjanina, dok Mladost takođe igra na gostovanju, u Donjem Tovarniku sastavu Slobode.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading