NEŠTO VELIKO SE "KUVA" U RAVNOM SELU: "Čorba" je poslednji u nizu predstavljenih novajlija!

Autor:

Sport

13.01.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast upravi na transfer periodu!

NEŠTO VELIKO SE "KUVA" U RAVNOM SELU: "Čorba" je poslednji u nizu predstavljenih novajlija!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Čelni ljudi Proletera iz Ravnog Sela najavili su jako uzbudljiv prelazni rok u njihovim redovima, što je navelo veliki broj navijača da sa nestrpljenjem isčekuju novajlije u igračkom kadru. 

Republika

U dosadašnjem transfer periodu osvežene su sve linije tima novajlijama, uprava kluba vredni radi da se na proleće stigne do što boljeg plasmana. Najnovije zimsko pojačanje Proletera je Darko Nikolić (30).

Protekle jeseni Nikolić je branio boje Hercegovca iz Gajdobre, sa kojim je nastupao u Vojvođanskoj ligi Sever, i gde je nakon prvog dela sezone stigao do plasmana na 13. poziciju na tabeli. Pre toga je od 2020. do 2023. godine bio član Iskre iz Kucure, gde je bio i kapiten.

Nikolić može podjednako dobro odgovoriti zadacima na poziciji zadnjeg veznog, ali i desnog spoljnjeg. Pored Gajdobre i Kucure, Darko je nastupao i u opremi Slavije (Pivnice), Kulpina i Bačke iz Despotova.

Pre Nikolića, u Ravno Selo su stigli Radoman Roganović, Branislav Zbućnović, Siniša Zeljić, Luka Savić, Aleksandar Perazić i Milan Kobilarov. Svim simpatizerima u Subotici i okolini sva imena su dobro poznata, reč je o proverenim igračima, gde pojedinci imaju iskustva igranja i dosta jačih rangova u odnosu na PFL.

Prolećni deo prvenstva Proleter otvara pred svojim navijačima protiv Sente, prvi duel ova dva tima završen je podelom bodova, rezultat je tada bio 1:1. U Ravnom Selu se po dosadašnjim novajlijama očekuje jako uspešno proleće.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading