SVETSKI PRIZNATI DEFANZIVAC U BEOGRADSKOM PREDGRAĐU: Abel Ksavijer posetio sremsku ravnicu!

Autor: Irena Đurđević

Sport

10.01.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac u Srbiji.

SVETSKI PRIZNATI DEFANZIVAC U BEOGRADSKOM PREDGRAĐU: Abel Ksavijer posetio sremsku ravnicu!

Foto: Profimedia

U dresu Portugala

Juče, kasno popodne u jednom hotelu nadomak prestonice primećeno je poznato fudbalsko lice. Reč je o stamenom defanzivcu, Portugalcu, Abelu Ksavijeru (51) koji je tokom karijere igrao za: Liverpul, Romu, Galatasaraj, Benfiku.

Republika

Pre odlaska u igračku penziju kontraverzni fudbaler zadnje linije prepoznatljiv i po čestim promenama imidža je delio svlačionicu i sa Dejvidom Bekamom u Los Anđeles Galaksiju.

Kad je u pitanju reprezentativna karijera, Abel Ksavijer je upisao 20 utakmica u dresu Portugala a rodni Mozambik je kao selektor predvodio 2016. godine u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija.

Tačan razlog posete poznatog Portugalca fudbalskom Beogradu za sada nije poznat, ali se zna da su malobrojni ljubitelji fudbala koji su se u utorak predveče zatekli u “S klubu”, a prepoznali su Ksavijera bili iznenađeni što je portugalski štoper za lokaciju tokom boravka u Srbiji izabrao baš sremsku ravnicu.

Naime, nekadašnji defanzivac viđen je u društvu direktora Inđije, Stanka Svitlice, nekašnjeg centarfora poljske Legije. Sa njima je bio i Goran Njamculović mladi strateg prepoznatljivog po profilisanju talentovanih fudbalera čije vreme tek dolazi.

Ako se zna da su Svitlica i Ksavijer zajedno igrali u Hanoveru i iz tog vremena do danas su dobri sportski prijatelji poseta Portugalca nekadašnjem saigraču i nije veliko iznenađenje.

Da li će Ksavijer da “snimi” i neke srpske fudbalere na delu ili je samo u turističkoj poseti Srbiji i direktoru “zelenih”, pokazaće dani pred nama.

BONUS VIDEO: 


 

 
 
 
 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading