MILJENIK NAVIJAČA SE VRATIO: Lider sve jači - titula je na dohvat ruke!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.12.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba je odjeknula.

MILJENIK NAVIJAČA SE VRATIO: Lider sve jači - titula je na dohvat ruke!

Foto: FK Divostin

FK Divostin

Fudbaleri Divostina prvi deo šampionata u okviru Prve lige Kragujevca okončali su na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na Hajduk iz Jovanovca i dva u odnosu na Jedinstvo iz Petrovca.

 

Klub je jesen okončao sa deset pobeda, jednim remijem i dva poraza, ali i pored zadovoljstva usled ostvarenog, rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra kako bi se tokom proleća obezbedio plasman u viši stepen takmčenja, Zonu Šumadijsko-rašku.

Pre nešto više od dve nedelje klub je angažovao dvadesetjednogodišnjeg golmana Bogdana Jakovljevića koji je u Divostin stigao iz ekipe Slobode iz Grbice, a ugovor sa Divostincima sada je parafirao i vihorni napadač Danijel Savić.

Popularni Savke se vraća u ekipu u kojoj je ne tako davno bio miljenik navijača i od koga se očekuje da bude "tas na vagi" koji će borbu za šampionski pehar prevagnuti na stranu popularnih "bekrija".

Foto: FK Divostin

U Divostin se vratio Danijel Savić

 

Nakon parafiranja ugovora Saviće je izjavio:

- Hvala ne srdačnoj dobrodošlici. Atmosfera je neverovatna. Mislim da je ovaj povratak u Divostin lepa prilika za mene. To je bio moj izbor, mnogo sam zadovoljan što sam danas ovde, što sam postao deo priče. Mislim da se i članovi kluba tako osećaju. Zajedno ćemo uraditi nešto veliko za klub. Gledao sam ovu grupu momaka u ligaškim utakmicama, Izgledaju vrlo dobro,. Došao sam da im pomognem i da pokažemo gradu šta sve još može superćelijska oluja - istakao je popularni Savke, a zatim dodao:

- Prva gradska ligo, tu sam. Godinu dana stariji i zreliji i odlučan da sa Banetom rešetam protivničke mreže.

Priliku za ponovni derbi u dresu Divostina, Sanijel Savić će imati u prolećnoj premijeri kada će u Kragujevcu gostovati ekipa Maršića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading