SVI SU BILI NA OKUPU: Igračima predstavljeno novo klupsko rukovodstvo - najavljeni su veliki planovi i ulaganja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

05.12.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okreće se nova stranica...

SVI SU BILI NA OKUPU: Igračima predstavljeno novo klupsko rukovodstvo - najavljeni su veliki planovi i ulaganja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Vodojaža

Fudbaleri Vodojaže iz Grošnice u aktuelnoj takmičarskoj godini deo su Treće lige Kragujevca, a prethodnu jesen su okončali na petoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na lidera Šumadiju iz Čumića, što im daje nadu da se zaostatak u nastavku takmičenja može nadoknaditi.

 

Takmičarski 2023. godinu okončali su još 12. novembra utakmicom protiv Sloge 1924 iz Lužnice (9:0), ali se ekipa ponovo okupila u klupskim prostorijama.

Naime, u ponedeljak 4. decembra organizovana je zajednička večera na kojoj su prvotimcija predstavljeni novi članovi uprave kluba koju predstavljaju predsednik Zvonko Kaličanin, podpredsednik Marko Keljević i sekretar Lazar Stevanović.

Istovremeno, pored navedenih, članovi Upravnog odbora postali su i Marko Slavković i Žikica Stevanović.

Igrači su upoznati sa planovima za naredni period kao i sa datumom kada će se izvršiti prozivka za nastavak tekuće sezone.

Uz sve navedeno, novo klupsko rukovodstvo je iznelo planove za budućnost, kao i najavu velikih ulaganja u klub, ali kako su istakli o navedewnom će biti reči tek onda kada se plainrano bude i ostvarilo.

 

Prvotimci sad odlaze na zasluženu zimsku pauzu, a prvo prolećno iskušenje imaće na domaćem terenu kada će dočekati Napredak Mainić iz Opornice koji je u prvom ovosezonskom meču dve ekipe slavio minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading