BOD NA VRUĆEM GOSTOVANJU IZ DELIMEĐA: Borac je jesenji prvak okružne lige!

Autor:

Sport

18.11.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh fudbalera na čelu sa trenerom Čupom, ali i upravom kluba!

BOD NA VRUĆEM GOSTOVANJU IZ DELIMEĐA: Borac je jesenji prvak okružne lige!

Foto: FK Borac Vraneši

Jesenji prvaci

U okviru 13. kola Raške okružne lige ekipa Koštampolja (Delimeđe) ugostila je sastav Borca (Vraneši), domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe devete pozicije na tabeli, dok su gosti bili na liderskom mestu.

Republika

Došao je gostujući tim na teško gostovanje u Delimeđe sa velikim ambicijama, znali su fudbaleri Borca da ih očekuje jak rival, ali njihov cilj je bio jasan, povoljan rezultat i titula jesenjeg prvaka.

Igralo se uglavnom na sredini terena, gosti su imali posed na svojoj strani, ali nisu uspevali da isti pretvore u gol, dok su domaći bili jako čvrsti na svojoj polovini, a povremeno su pretili i golmanu Bugarinoviću.

Tokom prvih 45 minuta promene rezultata nije bilo, za vreme pauze u redovima Borca izvršene su dve izmene, i to je doprinelo dosta boljoj igri u polju.

Republika

Foto: FK Borac Vraneši

Remi vredan titule jesenjeg prvaka

Na isteku 51. minuta Ivan Bošković poslao je loptu u mrežu golmana Paučinaca, 1:0 za Borac. Samo par minuta kasnije, Jovan Stojanović prevario je svog golmana, nespretna reakcija fudbalera gostiju, 1:1.

Izvršili su gosti ubrzo još jednu izmenu, ujedno i poslednju, pokušavali su da stignu do gola i uspeli su u 73. minutu. Borac je poveo sa 2:1, strelac je bio Nenad Bošković. 

Izgledalo je tada da gosti drže sve u svojim rukama, da meč polako privode kraju i da će uspeti da odnesu ceo plen sa teškog gostovanja, ali se pred sam kraj meča opet menja rezultat. U 85. minutu Izudin Ugljanin pogađa za ispostaviće se konačnih 2:2.

Koštampolje (Delimeđe) - Borac (Vraneši) 2:2 (0:0)

Koštampolje: Paučinac, Alić, Đerlek, Šaćirović, Kurpejović, Bektašević, Ugljanin, Stupljanin, Omerović, Ljaljić, Balić

Borac: Bugarinović, Seizović (od 46' Pavlović), Radivojević (od 62' Baković), Stojanović, Stepanović, Tenjović (od 46' Stevanović), N. Bošković, Gočanin, I. Bošković, Marković, Čkrebo 

Nakon ovog remija, i poraza prvog pratioca, ekipa Borca je i zvanično jesenji šampion i zimsku pauzu će provesti na pol poziciji za plasman u zonski rang takmičenja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading