ČADIKOVSKI "BRŽI" OD SUDIJSKE PIŠTALJKE: Pogodak vredan trijumfa u derbiju sa ekipom B 2000 stigao je u nadoknadi vremena!

Autor:

Sport

02.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica visokog intenziteta od prvog do poslednjeg minuta.

ČADIKOVSKI "BRŽI" OD SUDIJSKE PIŠTALJKE: Pogodak vredan trijumfa u derbiju sa ekipom B 2000 stigao je u nadoknadi vremena!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru petog kola Šumadijske lige Sever tim Partizana 1945 iz Darosave ugostio je ekipu B 2000 iz Aranđelovca, domaćin je u ovaj meč ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti upisali jedan više. 

Pred oko 150 gledalaca odigran je derbi kola na stadionu "Peštana" u Darosavi, gde su oba sastava ušla u meč sa visokim intenzitetom, i velikom željom za trijumfom.

Poveli su gosti na isteku 25. minuta kada je nakon odličnog kontranada Danijel Vlajković zatresao mrežu golmana crno-belih 1:0 za B 2000. Uzvratili su domaći ubrzo, samo četiri minuta kasnije rezultat je bio 1:1, strelac za Partizan bio je Aleksa Pavlović. 

Republika

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Gosti ispustili bod u nadoknadi vremena

Nešto bolje prilike do odlaska na odmor imali su gosti, ali iste nisu uspeli da pretvore u novo vođstvo, na desetominutni odmor igrači oba tima su otišli "iksom" na semaforu.

Posle 15-tak minuta igre u nastavku oba tima ostaju sa po deset igrača u polju, Teofanović iz redova gostujućeg, odnosno Stojković iz tabora domaćina, ranije su otišli na tuširanje od ostalih učesnika derbi susreta.

Drugi deo meča pripao je domaćem timu, bolja u konkretnija igra crno-belih, posebno u završnoj trećini terena rezultirala je pogotkom vrednim osvajanjem sva tri boda. Marko Čadikovski pogodio je mrežu Radisavljevića na isteku 92. minuta za konačnih 2:1 u korist crno-belih.

Partizan 1945 (Darosava) - B 2000 (Aranđelovac) 2:1 (1:1)

Partizan 1945: Petrović, Ivanović, Stojković, Pavlović, Stanojlović, Sič, Milanović, A. Pavlović, Čadikovski, N. Pavlović (od 71' Stojanović), Jovanović (od 94' Stanojević)

B 2000: Radisavljević, Teofanović, Blagojević, Marković, Arsić, Ne. Milićević, B. Subotić, Ni. Milićević (od 71' Z. Subotić), Prokić, Popović, Vlajković

U sledećem kolu sastav B 2000 dočekuje ekipu Venčani, dok crno-beli igraju opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv aktuelnog lidera na tabeli, tima Mladosti iz Jelenca.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading