FALKAO SE SPREMA DA ZAUSTAVI PROŠLOGODIŠNJEG ZONAŠA: Malošište gostuje u nedelju u Merošini!

Autor:

Sport

28.09.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad na domaćem terenu igra jako dobro.

FALKAO SE SPREMA DA ZAUSTAVI PROŠLOGODIŠNJEG ZONAŠA: Malošište gostuje u nedelju u Merošini!

Foto: FK Malošište

U okviru osmog kola Nišavske okružne lige ekipa Rada iz Merošine ugostiće sastav Malošišta.

Domaćin nedeljnog susreta, tim iz Merošine se trenutno sa 14 osvojenih bodova nalazi na sedmoj poziciji na tabeli, nalazi se ekipa u odličnoj formi, trenutno su u nizu od četiri vezana trijumfa, i u odličnom raspoloženju dočekuju predstojeći meč. Devetnaest puta su igrači Rada tresli mrežu rivala, dok je u osam navrata to činio Uroš Jovanović, od kojeg u velikoj meri zavisi učinak u napadu.

Ekipa Rada je pored pet ovosezonskih trijumfa, zabeležila i dva poraza, ostao je bez bodova tim iz Merošine na otvaranju sezone na gostovanju Radničkom iz Kočana (6:3), dok je drugi neuspeh zabeležen za zelenim stolom protiv Morave iz Čečine.

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Kolektiv Rada

U nedelju će na stadionu "Rovče" ulogu gosta imati prošlogodišnji član Zone Centar, sastav Malošišta koji je za sada na dobrom putu da se ekspresno vrati u dobro poznatu sredinu. Trenutno se ekipa sa učinkom od pet trijumfa i dva remija nalazi na deobi prve pozicije na tabeli. 

Iz redova Malošišta su povodom duela sa Radom poručili:

- Još jedna teška utakmica kako za domaćina, tako i za nas. U nedelju gostujemo odličnoj ekipi koja je prošle sezone u ovom rangu igrala jako promenljivo, ovog leta su doveli nekoliko bitnih pojačanja na raznim pozicijama i od početka prvenstva stavili do znanja svima da će biti neugodan protivnik. Po najavi trenera Žungula u Merošinu idemo kompletni i borićemo se za što povoljniji rezultat. Pozivamo sve naše navijače da u nedelju daju jaku podršku fer i sportskim navijanjem. Što bi rekao naš drugar Falkao veliki DP u nedelju gorešnjak u okrugu.

Rad (Merošina) - Malošište

Nedelja, 1. oktobar od 15 časova

Stadion "Rovče" u Merošini

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading