BIVŠI SUPERLIGAŠ NASTAVLJA DA POSRĆE: U klubu se nadaju da će nova promena trenera uroditi plodom!

Autor:

Sport

27.09.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija nije sjajna.

BIVŠI SUPERLIGAŠ NASTAVLJA DA POSRĆE: U klubu se nadaju da će nova promena trenera uroditi plodom!

Foto: OFK Bačka

Bivši superligaš trenutno se takmiči u trećem rangu takmičenja u našoj zemlji, ali serija loših rezultata može dovesti do novog ispadanja..

Fudbalski klub OFK Bačka je iz srpskoligaškog društva ispao u sezoni 20/21, nakon toga je i prvoligaški karavan napustio posle samo jedne godine u njemu, i trenutno igra svoju drugu vezanu takmičarsku godinu u Srpskoj ligi Vojvodina

U grupi Vojvodina trenutno ekipa ne stoji baš najbolje, samo dva osvojena boda na sedam odigranih mečeva dovelo je do toga da "fenjer" stoji trenutno kod tima iz Bačke Palanke. Igrački kadar od starta sezone predvodio je Trivo Ilić, ali je nakon prošlonedeljnog poraza šef stručnog štaba Bačke podneo neopozivu ostavku na svoju funkciju.

OFK Bačka se nalazi trenutno u jako lošoj situaciji, uprava kluba je morala brzo da reaguje jer je prvenstvo u punom jeku, i odluka je pala da na upražnjenu klupu tima stigne Branislav Grahovac (65).

Republika

Foto: OFK Bačka

Branislav Grahovac

Reč je o treneru sa bogatim iskustvom rada, u Srbiji je vodio veliki broj timova, između ostalog bio je na klupi Mladenova, Radničkog iz Šida, Vojvodine, Krila Krajine, ČSK Čelareva, ali je bio i šef stručnog štaba klubovima van naše zemlje. U Slovačkoj je vodio ekipu Zlate Moravce, Liteks u Bugarskoj, Negoslave i Vupik u Hrvatskoj..

Nema sumnje da je pred Branislavom veliki posao na klupi Bačke, ekipa pre svega treba da izađe iz krize, da upiše prvi trijumf od starta sezone, a da se kasnije probije i ka gornjem delu tabele, kako ne bi brinula o opstanku u srpskoligaškom društvu.

Grahovac će debi na klupi OFK Bačke imati već za vikend kada tim iz Bačke Palanke gostuje Jedinstvu iz Stare Pazove, ekipi koja se sa četiri osvojena boda nalazi odmah iznad njih na tabeli.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading