PREKO DEFANZIVE DO TRIJUMFA: Odlična odbrana Ranilovića "kreirala" je tri boda protiv Vrbice!

Autor:

Sport

25.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivna perfekcija domaćina.

PREKO DEFANZIVE DO TRIJUMFA: Odlična odbrana Ranilovića "kreirala" je tri boda protiv Vrbice!

Foto: FK Ranilović 1970

U okviru drugog kola Opštinske lige Aranđelovac ekipa Ranilovića 1970 ugostila je sastav Vrbice, domaćin susreta je na otvaranju sezone bio slobodan, dok su gosti zabeležili poraz.

Gosti su na ovaj meč došli sa namerom da isprave greške sa otvaranja sezone, i da stignu do trijumfa na gostovanju. Od prvog minuta su krenuli ofanzivno, stvarali su prilike, ali je štoperski tandem domaćina Đurđević-Dimitrijević odlično funkcionisao.

Imali su fudbaleri Vrbice dve stopostotne prilike pred golom rivala, iste nisu uspeli da iskoriste i ubrzo ih je stigla kazna na drugoj strani.

Republika

Foto: FK Ranilović 1970

Teren Ranilovića

U 39. minutu Veljko Mijatović pogodio je za prednost Ranilovića od 1:0, i to je ujedno bio i jedini pogodak tokom prvog poluvremena.

Od starta nastavka gosti su krenuli dosta ofanzivnije, nizali su se napadi na polovini domaćina, ali lopta nije pronalazila put do mreže. Odbrambena linija, zajedno sa golmanom Radulovićem uspevala je da uspešno zaustavi sve nalete protivnika.

Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani, stiže pogodak na drugoj, ovoga puta pred sam kraj meča. Nakon slobodnog udarca i nešto slabije reakcije golmana Vrbice, lopta stiže do Đorđa Miletića koji je smešta u mrežu za konačnih 2:0.

Ranilović 1970 - Vrbica 2:0 (1:0)

Ranilović 1970: Radulović, Jovičić, D. Jovanović (od 46' A. Jovanović), Mijatović, Miletić, Hrinik, Kostić (od 73' Milijanović), Lukić, Đurević (od 73' Dragićević), Mijatović (od 46' Stanojević), Dimitrijević

Vrbica: Mišćević, Batrićević, Vasić (od 62' Obradović), Tolić, Stanojlović, Jovanović, S. Ristović, Tomić (od 57' Popović), Ležaja, Jović, Novaković (od 38' A. Ristović)

 U sledećem kolu ekipa Ranilovića gostuje sastavu Misača, dok Vrbica dočekuje Brezovac.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading