STVARA SE BEDEM PRED GOLOM: Nekadašnji golman Crvene zvezde i crnogorski internacionalac stigli na staru Karaburmu - trener Krunić će imati slatke muke! (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.08.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dana u dan "romantičari" jačaju svoje redove.

STVARA SE BEDEM PRED GOLOM: Nekadašnji golman Crvene zvezde i crnogorski internacionalac stigli na staru Karaburmu - trener Krunić će imati slatke muke! (ANKETA)

Foto: OFK Beograd

I pored činjenice da su tokom prethodne takmičarske godine, nakon punih šest sezona uspeli da se domognu prvoligaške konkurencije, OFK Beograd iz dana u dan pokazuje i dokazuje da nema nameru da se dugo zadržava u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Klub već sada u svojim redovima ima nekolicinu prekaljnih igrača koji će izneti glavni teret nove sezone, a u danu kada kreće borba za prvoligaške bodove i kada plavo-bele očekuje teško gostovanje na stadionu "Radomir Antić", klub je javnost informisao o novim akvizicijama.

Novi članovi OFK Beograda postali su golmani Nikola Simonović i Balša Popović.

Nikola Simonović je ponikao u redovima Crvene zvezde, a član kluba sa Omladinskog stadiona bio je već u sezoni 2018/19. Ovoga puta dvadesettrogodišnji čuvar mreže stiže iz kulskog Hajduka 1912.

Foto: OFK Beograd

Nikola Simonović

 

- Nikola Simonović:

Datum rođenja: 18. februar 2000. godine

Mesto rođenja: Požarevac

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Crvena zvezda U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), OFK Beograd (Beograd), Mladi radnik 1926 (Požarevac), Sloga 33 (Petrovac na Mlavi), Dinamo (Vranje), Zlatibor (Čajetina), BSK Borča (Beograd), Hajduk 1912 (Kula)

Reprezentacija: Srbija U-16 (1 utakmica)

Dvadesettrogodišnji Balša Popović stiže iz redova lazarevačke Kolubare, a reč je o golmanu koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore. Ponikao je u redovima Mogrena iz Budve, da bi pre dolaska u Lazarevac, četiri godine bio član OFK Grblja.

Foto: OFK Beograd

Balša Popović

 

- Balša Popović:

Datum rođenja. 10. jun 2000. godine

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Mogran Budva U-19 (Crna Gora), OFK Grbalj U-19 (Crna Gora), OFK Grbalj (Crna Gora), Kolubara (Lazarevac)

Reprezentacija: Crna Gora U-17 (2 utakmice), Crna Gora U-19 (1 utakmica), Crna Gora U-21 (2 utakmice)

Dolascima Nikole Simonovića i Balše Popovića, trener OFK Beograda Simo Krunić naćiće se pred slatkim mukama kome će pokloniti poverenje da stane na gol "romantičara".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading