TROFEJ KUPA "ZOVE": ČSK i Sloga započinju sezonu utakmicom prvog kola Kupa opštine!

Autor:

Sport

04.08.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična prilika da se vidi spremnost igrača za predstojeće prvenstvo.

TROFEJ KUPA "ZOVE": ČSK i Sloga započinju sezonu utakmicom prvog kola Kupa opštine!

Foto: FK ČSK Čortanovci

Zakotrljaće se lopta predstojećeg vikenda u pojedinim prvenstvima "viših" rangova nižih liga, ali će se ista stvar odvijati i u Kup takmičenju na teritoriji pojedinih opština. U Čortanovcima će se sutra sastati domaći ČSK i gostujuća ekipa Sloge iz Maradika, u okviru Kupa opštine Inđija.

Domaćin sutrašnjeg duela se nakon dužeg perioda u Opštinskoj ligi, već četiri sezone takmiči u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Istok). U prošloj sezoni ČSK je sa učinkom od 14 trijumfa, tri remija i devet poraza stigao do plasmana na četvrto mesto na tabeli, treba napomenuti da je napad bio posebno produktivan u ligi, 75 pogodaka bilo je dovoljno za drugu poziciju po broju datih golova u prvenstvu.

ČSK je u takmičarskoj 22/23 igrao jako dobro na domaćem terenu, što pokazuje i učinak pred svojim navijačima. Na njihovom stadionu ceo plen odneo je samo prošlogodišnji šampion, kao i vicešampion, sastavi Poleta (Novi Karlovci) i Krušedola, dok je pored toga zabeležen skor od deset trijumfa i samo jednog remija.

Republika

Foto: FK ČSK Čortanovci

Teren u Čortanovcima

U Čortanovcima će u okviru prvog kolo Kupa gostovati tim iz Maradika, član Opštinske lige Inđija-Stara Pazova, u kojoj se već ekipa nalazi šest vezanih godina. Sloga je u prvenstvu sa skorom 7-3-8 stigla do osvajanja 24 bodova, što je bilo dovoljno za četvrtu poziciju na tabeli.

Kada su u pitanju mečevi sa strane, u prošloj sezoni Sloga se u prvenstvu nije baš najbolje snašla na gostovanjima, zabeležena su dva trijumfa, jedan remi i čak šest poraza, uz gol razliku 9:28.

Prvenstvo u Međuopštinskoj ligi startuje za dve nedelje, što može biti prednost za sastav ČSK-a jer se on već uveliko nalazi u periodu priprema, dok Opštinska liga počinje tek početkom sledećeg meseca, što može biti otežavajuća okolnost za tim Sloge.

ČSK (Čortanovci) - Sloga (Maradik)

Subota, 5. avgust od 18 časova

Teren u Čortanovcima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading