HITNE PROMENE: Uz imenovanje počasnog predsednika, klub doneo odluku o preimenovanju stadiona! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene za bolje sutra...

HITNE PROMENE: Uz imenovanje počasnog predsednika, klub doneo odluku o preimenovanju stadiona! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Klupci

Svi u Klupcima zasigurno će želeti što pre da zaborave prethodnu 2022/23 sezonu. Ekipa Radničkog je u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske zabeležila svega pet pobeda, četiri remija i čak 15 poraza i 19 osvojnih bodova bilo je dovoljno samo za pretposlednju poziciju na tabeli.

 

Na osnovu svega navedenog, nakon godinu data egzistiranja u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Radnički Klupci se vraćaju u Mačvansku okružnu ligu, a kako bi pokušali ekspresno da se vrate u zonski rang takmičenja, klub je već napravio važne korake.

Za novog šefa stručnog štaba imenovan je Željko Puljezević, a zatim se pristupilo i jačanju ekipe. Opremu crveno-belih boja već su zadužili Nenad Milovanović, Nikola Lukić, kao i dvojac nekadašnjih igrača Sloge iz Lipničkog Šora Nikola Arnautović i Aleksandar Bogićević.

 

Na poslednjoj održanok sednici kluba donete su i važne odluke. Naime, višedecenijski predsednik FK Radnički Klupci, Boban Stojnić postavljen je na poziciju počasnog predsednika, a istovremeno je doneta odluka da u čast bivšeg prvog čoveka sportskog kolektiva iz Klupaca, stadion Radničkog ponese ime "Stobeks".

Nova sezona u okviru Mačvanske okružne lige startuje polovinom meseca avgusta, a od Radničkog se očekuje da bude jedan od glavnih kandidata za povratak u zonski rang takmičenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading