VREME JE ZA POVRATAK KUĆI: U redove Želje se vraća dobro poznato lice!

Autor:

Sport

23.06.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji je dobro upoznat sa klubom.

VREME JE ZA POVRATAK KUĆI: U redove Želje se vraća dobro poznato lice!

Foto: FK Železničar Lajkovac

Napravljen je ogroman pomak u odnosu na prethodnu sezonu u zonskom rangu, ali to nije bilo dovoljno za povratak u Srpsku ligu. 

Republika

Dugogodišnji i redovni član srpskoligaškog karavana na Zapadu igra svoju drugu vezanu sezonu u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, povratničku godinu u zonskom rangu su završili na desetoj poziciji, a u nedavno završenoj je viđen određeni napredak. Tim iz Lajkovca je sa osvojenih 37 bodova prvenstvo završio na četvrtom mestu u ligi.

Promenjiva forma Železničara gotovo tokom cele sezone "sprečila" je ekipu da se bori za najviši plasman i da se izbori za povratak u Srpsku ligu. Uprava kluba je odmah po završetku sezone krenula u potragu za fudbalerima koji bi ojačali igrački kadar za sledeću godinu, i ubrzo je promovisan i prvi novajlija u Lajkovcu.

Denis Rakić (21) je prvo pojačanje Želje u letnjem prelaznom roku. Reč je o igraču koji je proteklih godinu dana bio član Zadrugara iz Lajkovca, koji je nažalost završio sezonu na poslednjem mestu na tabeli, i sledeće godine će biti član nižeg ranga. Rakić je u karijeri branio boje ekipe OFK Jabučje, Jedinstva sa Uba, dok je u dva navrata već bio član Železničara, gde je i napravio prve fudbalske korake.

 

 

Denis se odlično snalazi na obe krilne pozicije, ali je u karijeri više vremena proveo na levoj strani napadačke linije. Nema sumnje da će povratak u dobro poznatu sredinu značiti igraču, baš kao i klubu, posebno što se Železničar ove sezone nije "nadavao golova", mrežu rivala su tresli 34 puta u ligi, i po tom paramteru su deveti sastav u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading