MERKURXTIP „SA TERENA“: Dečaci iz sela da budu okosnica!

Autor:

Sport

07.06.2023

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča o čuvenoj utakmici sa Vojvodinom iz Perleza je posebno interesantna.

Republika

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja, putujući po Srbiji, predstavlja klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

Republika

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 35. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Omladinac iz Botoša, članu Vojvođanske lige - grupa Istok koji je prošle godine proslavio jubilej od 90 godina postojanja.

Kroz sjajnu priču o ovom uzornom sportskom kolektivu provešće vas predsednik kluba Branislav Lazić i sekretar Zoran Ilijašev, a čućete sve o istoriji Omladinca pa čak i predratnom vremenu kada su u selu bila dva kluba.

Renesansa je u botoški klub došla pre nekoliko godina kada se popeo u trenutni rang, ali najave govore da ih očekuju bolji dani već naredne sezone jer su novi sponzori spremni. Ono čime se ponose u Omladincu jeste i impozantan broj od 70 najmlađih fudbalskih polaznika i plan je da oni u skorijoj budućnosti budu stub ekipe za naredne godine.

Predsednik Lazić je dao svoje mišljenje o aktuelnim trenucima u Vojvođanskoj ligi i apelovao na sve da se krene u pošten kolosek jer je to jedini ispravan put.

Kao i uvek, čućete ko su najveći rivali Omladinca u okolini koja vrvi od fudbalskih klubova, ali i priču o čuvenoj utakmici sa Vojvodinom iz Perleza kada su gosti na poluvremenu vodili 3:0, a na kraju slavili 5:3.

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading