OMLADINCU DERBI SEZONE: Kapiten kapitenski, epitet koji je imala ova utakmica je i više nego opravdan! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.05.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci golova su priča za sebe.

OMLADINCU DERBI SEZONE: Kapiten kapitenski, epitet koji je imala ova utakmica je i više nego opravdan! (VIDEO)

Foto: FK Omladinac Bogatić

U okviru 12. kola Opštinske lige Bogatić ekipa Omladinca ugostila je sastav Napretka 1933 iz Banovog Polja, u prva dva duela ovih timova slavili su domaćini. 

Republika

Omladinac i Napredak su u ovaj duel ušli sa po 28 osvojenih bodova što je bilo dovoljno za deobu prvog mesta na tabeli, prvi sledeći tim ispod njih, na trećem mestu imao je 16 bodova.

U derbiju sezone, pred oko 300 gledalaca viđena je prava prvenstva, borbena utakmica, sa dosta tenzije, ali i lepih poteza i golova.

Prvu pravu priliku na susretu iskoristili su gosti i preko Srđana Stančetića su prešli u vođstvo, igrao se deveti minut, 1:0 za Napredak. 

Radost gostujućih fudbalera i navijača kratko je trajala, samo dva minuta kasnije kapiten Miloš Ulardžić je sa nekih 25 metara postigao evrogol, 1:1.

Uzvratili su gosti ubezo preko Berića, ali je golman Dukić bio na visini zadatka.

U 19. minutu usledila je nova radost za domaće navijače, započeo je Ulardžić napad, na desnom boku je uposlio iskusnog Đukića koji posle prodora na drugoj stativi uposlio Nemanju Glišića, koji šalje loptu u mrežu, 2:1 za Omladinac, prvo vođstvo domaćeg tima. 

Samo tri minuta kasnije, Đorđe Gajić, igrač Napretka sjajnim golom donosi novo izjednačenje na meču, 2:2.

Nova promena rezultata viđena je na isteku pola sata igre, školsku akciju započeo je opet Ulardžić, uposlio je Čolića koji je loptu odložio do mlađeg Ulardžića, Marka, koji sa ivice kaznenog prostora pogađa kontra ugao, 3:2.

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Detalj sa utakmice

Na početku drugog dela pripretili smo domaći preko Miloša Ulardžića, gosti su uzvarili posle Stančetića, ali promene rezultata nije bilo.

U samom finišu utakmicu, povratnik u redove Omladinca, Nikola Jokić uposlio je Đukića, koji je gurnuo loptu pored Kulića, koji ga ruši u kaznenom prostoru, sudija Ostojić pokazuje na belu tačku.

Loptu je na 11 metara namestio rezervista, iskusni Maksimović i pogodio je mrežu golmana Radovanovića za konačnih 4:2.

 

 

Omladinac (Bogatić) - Napredak 1933 (Banovo Polje) 4:2 (3:2)

Omladinac: Dukić, Trifunović, Daničić (od 70' Pantić), Rakić, Vujić (od 40' Maksimović), Ma. Ulardžić, Gišić (od 58' Jokić), Đukić, Mi. Ulardžić, Čolić, Jović

Napredak 1933: Radovanović, Jokić, Berić (od 82' Maštrapović), Pajičić, Aćimović (od 81' Rašević), Jovanović, Stančetić (od 75' Ćosić), Nikolić (od 62' Rašević), Makivić, Kulić, Gajić

Ovim trijumfom ekipa Omladinca se osamila na prvoj poziciji i tri kola pre kraja prvenstva ima tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, Napredak iz Banovog Polja.

U sledećem kolu Napredak dočekuje Radnik iz Glogovca, dok ekipa Omladinca gostuje sastavu Gorki (Glušci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading