Meč Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

29.04.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timok 1919 (Zaječar) – GFK Dubočica (Leskovac) (subota, 29. april, 16:30)

 

 

U prošlom kolu su GFK Dubočica i Radnički iz Pirota u velikom derbiju srpskog istoka odigrali 1:1 i meta i odstojanje ostali su nepromenjeni. I dalje su ova dva tima na vrhu, izjednačena, sada sa po 53 osvojena boda s tim što Leskovčani imaju bolju gol razliku, ali Piroćanci imaju bolji međusobni skor što može da odluči na kraju sezone.

 

Pratićemo do kraja mečeve Leskovčana i Piroćanaca u borbi za viši rang, a u 24. kolu prenosimo susret Timoka 1919 i GFK Dubočica. Jasno je koliko ovaj meč znači Dubočici, kao i svaki do kraja sezone, ali treba reći da je Timok u situaciji da se bori za opstanak. Zaječarci imaju 21 osvojen bod do sada, a prvi tim iznad crte je Dunav iz Prahova sa 26 bodova. Zato je i njima ovaj meč veoma važan, iako se gosti kotiraju kao veliki favoriti, jer su u prvom delu sezone na domaćem terenu u Leskovcu slavili pobedu od 5:0.

U subotu, 29. aprila od 16:30 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi meč Srpske lige – grupa Istok, između Timoka 1919 iz Zaječara i GFK Dubočica iz Leskovca.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

 

 

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading