PREOVLADAVA UTISAK ZADOVOLJSTVA: Pivari prebrodili još jedno teško gostovanje! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.04.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od derbija prethodne runde takmičenja odigran je u Paragama.

PREOVLADAVA UTISAK ZADOVOLJSTVA: Pivari prebrodili još jedno teško gostovanje! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Derbi susret 20. kola Područne fudbalske lige Sombor odigran je u Paragama gde su se sastale ekipe Budućnosti i čelarevske ČSK Pivare.

 

Obe ekipe se nalaze u gornjem delu tabele i u susret su mogle ući rasterećene rezultatskog pritiska, a obično takvi susreti donose i igru u kojoj publika može da uživa.

Domaćin je u ovaj susret ušao sa dva uzastopna ostvarena trijumfa (Kordun Kljajićevo 3:1 i ŽAK Sombor 1:0) i svakako su očekivali da će pred domaćim navijačima ostvariti nova tri boda kojima bi izvršili proboj ka vrhu tabele.

Ipak, čelarevski crno-beli su pružili najbolju partiju ovog proleća. Dominirali su popularni "pivari" terenom tokom svih 90 minuta, ali i pored činjenice da nisu uspeli da stignu do tri boda, svi u čelarevskom klubu, zadovoljni su ostvarenjem u Paragama.

Crno-beli su stigli do prednosti u 75. minutu pogotkom Lakića, ali je domaćin u nadoknadi vremena uspeo preko Živića iz jedanaesterca da stigne do boda.

 

- PFL Sombor, 20. kolo:

Budućnost (Parage) - ČSK Pivara (Čelarevo) 1:1 (0:0)

Stadion: FK Budućnost u Paragama

Strelci: Živić u 90, minutu za Budućnost; Lakić u 75. minutu za ČSK Pivaru

Kako su nakon susreta istakli u redovima ČSK Pivare i pored činjnice da je ekipa u poslednjih pet odigranih susreta ostvarila skor od jedne pobede i po dva remija i poraza, zadovoljstvo ostvarenim postoji, a posebno raduje ekipa koja raste iz meča u meč.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa ČSK Pivare na svom terenu u Čelarevu dočekuje Rusin iz Ruskog Krstura, dok Budućnost odlazi na noge lideru, ekipi Hajduka iz Stapara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading