ARANĐELOVČANI HITAJU KA MIRNOJ LUCI: Revija žutih i crvenih kartona u Batočini završena pobedom gostujućeg tima!

Autor:

Sport

02.04.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dva vezana trijumfa OFK Aranđelovac je izašao iz zone ispadanja!

ARANĐELOVČANI HITAJU KA MIRNOJ LUCI: Revija žutih i crvenih kartona u Batočini završena pobedom gostujućeg tima!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Na stadionu "Kraj Lepenice" u Batočini ekipa Sloge je u okviru 16. kola Podunavsko šumadijske zone ugostila sastav Aranđelovca

Republika

Tim Sloge je u ovaj susret ušao sa pete pozicije, dok je sastav Aranđelovca sa devet bodova manje u odnosu na rivala držao 12. mesto sa isto toliko bodova.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su gosti preko Đurovića, ali nije došlo do promeme rezultata.

Napadali su i igrači Sloge, ali je danas fantastični Blagojević odličnim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

Nakon duge lopte na Lakušića, poslednji igrač odbrane ruši napadača gostiju i sudija opravdano pokazuje crveni karton Vlaškoviću, Sloga ostaje sa 10 igrača u polju od 6. minuta.

Nedugo posle isključenja, gosti su posle kombinacije Manića i Krunića imali stopostotnu priliku za vođstvo, ali ona nije iskorišćena.

Iako je domaći tim bio u brojčanom deficitu, posle greške u zadnjoj liniji Aranđelovčana mogli su do vođstva igrači Sloge, ali je Blagojević bio na visini zadatka. 

Igrao se 11. minut kada je Krunić uputio perfektan pas do Ace Manića, koji je odličnom varkom sakrio svoju pravu nameru i udarcem je savladao golmana Stojanovića, 1:0 za goste. 

Bilo je dosta prilika u prvih 45 minuta igre, ali je jedini gol ostao onaj iz 11. minuta. Glavni sudija meča, Slobodan Vuletić je tokom prvog poluvremena pokazao četiri žuta kartona i jedan crveni, svi upisani u koloni domaćeg tima.

Odmah na startu drugog poluvremena mladog Miloša Mićića u redovima domaćina menja Nemanja Bajović, dok je sastav gostiju ostao nepromenjen.

Gosti su dosta "pametnije" ušli u drugi deo meča, koristili su brojačnu prednost po celom terenu što ih je ubrzo dovelo do povećanja prednosti.

Igrao se 55. minut kada je posle šuta Krunića, lopta stigla do Filipa Đurovića koji je smešta u mrežu, 2:0 za Aranđelovac.

Već u sledećem napadu, nova lopta preko zadnje linije Sloge, golman Stojanović istrčava van 16 metara i loptu kači rukom što je sudiju Vuletića "nateralo" da pokaže novi crveni karton. 

Odnos igrača na terenu je bio 11:9 u korist gostujućeg tima, pa je samim tim i utakmica ušla u nešto mirniji ritam.

U 70. minutu glavni sudija je po treći put pokazuje crveni karton na ovom meču, ovog puta Milanu Jevtiću, igraču gostiju zbog nešto oštrijeg starta nad protivničkim fudbalerom.

Prepolovljen brojčani deficit je u nekoj meri motivisao igrače Sloge da krenu ofanzivnije ka golu protivnika što je rezultiralo sa dve odlične šanse pred golom gostiju.

Prvo je Blagojević odlično intervenisao, a nešto kasnije je prečka bila saveznik gostiju, pa je rezultat i dalje bio 2:0 za Aranđelovac.

Četiri minuta pred kraj regularnog dela susreta Lakušić odličnim solo prodorom izlazi 1 na 1 sa golmanom protivnika i smešta loptu u mrežu, 3:0.

Pred poslednji sudijski zvižduk Miroljub Životić je ublažio poraz Sloge, 3:1 za goste. 

Sloga 1924 (Batočina) - OFK Aranđelovac 1979 1:3 (0:1)

Sloga: Stojanović, Anđelković, Petrović, Krstić, Ranković, Vlašković, Todorović, Krakić, Životić, Mićić (od 46' Bajović), Kostadinović (od 56' Radović)

Aranđelovac: Blagojević, Jovanović, Milošević, Milić, Jevtić, Prekić, Ilić, Đurović, Lakušić, Krunić (od 89' Radović), Manić (od 68' Drndarević)

Sa nova tri boda ekipa Aranđelovca je izašla iz opasne zone i sada se nalazi na deobi osme pozicije, dok je sastav Sloge ostao na petom mestu na tabeli.

U sledećem kolu u Aranđelovac gostuje RSK (Rabrovo), dok Sloga ide na noge ekipi Karađorđa u Topoli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading