OČEKUJE SE KIŠA GOLOVA: Bikovi iz Pričinovića na gostovanju srpskom Kolo Kolu, ekipi Žabar!

Autor:

Sport

16.03.2023

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na prolećnoj premijeri ostali su bez bodova, sada će oba tima imati priliku za popravni.

OČEKUJE SE KIŠA GOLOVA: Bikovi iz Pričinovića na gostovanju srpskom Kolo Kolu, ekipi Žabar!

Foto: FK Pričinović

U okviru drugog kola prolećnog dela prvenstva Međuopštinske lige Pocerina u Žabaru odigraće se susret između ekipe Dobrave i Pričinovića

Republika

Proteklog vikenda ekipa iz Pocerskog Pričinovića savladana je na gostovanju lideru na tabeli, dok je Dobrava pretrpela poraz isto van svog terena protiv tima Mišara. Sada će u direktnom duelu pokušati da upišu prvu pobedu u nastavku prvenstva.

Domaćin nedeljnog susreta je osnovan pre samo tri godine, odmah u prvoj takmičarskoj godini izborili su plasman u Međuopštinsku ligu gde su prošle godine završili na deobi četvrte pozicije. Ove sezone posle uvodne pobede zabeležili su šest vezana poraza što je u velikoj meri uticalo na stanje na tabeli. Dosta boljim rezultatima u nastavku stigli su do sedme pozicije koju drže sa 16 bodova. 

Gotovo da sve ekipe u grupi Pocerina igraju dosta bolje na svom terenu, nego u gostima, pa je to slučaj i sa Dobravom, od 16 bodova, deset su osvojili pred svojim navijačima.

Sastav Pričinović će u nedelju u Žabaru pokušati da prekine seriju od tri meča bez pobede. Na prolećnoj premijeri na gostovanju lideru igrači su pružili odličan otpor, ali je rezultat izostao. Šesta pozicija na i samo jedan bod više u odnosu na sledećeg protivnika garantuje dobar meč. 

U prvom susretu ova dva tima, Bikovi iz Pričinovića su pred svojim navijačima slavili rezultatom 3:0.

Dobrava Žabar - Pričinović (Pocerski Pričinović)

Nedelja, 19. mart od 15 časova

Teren u Žabaru

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading