MLADI KILIBARDA JUNAK VRŠČANA: Posle ulaska sa klupe, golom i asistencijom doprineo pobedi svog tima!

Autor:

Sport

06.03.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Energija sa klupe bila je izgleda presudna u trijumfu domaćeg tima.

MLADI KILIBARDA JUNAK VRŠČANA: Posle ulaska sa klupe, golom i asistencijom doprineo pobedi svog tima!

Foto: facebook.com/Fudbalski klub Mačva Šabac

U 22. kolu Prve lige Srbije na gradskom stadionu u Vršcu sastali su se istoimeni tim i gosti iz Šapca. Obe ekipe su u prva dva susreta prolećnog dela prvenstva bez poraza.

Republika

Odlično su ušli gostujući igrači u meč i već u 3. minutu imali su dobru priliku da dođu u vođstvo. Slobodan udarac izveo je Belić, lopta je stigla do peterca Vršca, odakle je Pejović upućuje ka golu, ali je ona završila na stativi.

Deset minuta kasnije imali su domaći igrači priliku posle slobodnog udarca i odbijene lopte, ali je šut prošao pored gola.

Do kraja meča beležimo šansu za domaćina, ali je udarac ka golu Samurovića bio nedovoljan da bi isti bio savladan.

U poslednjimim trenucima pred odlazak na pauzi mogli su igrači iz Šapca da dođu do prednosti, Luka Pejović je izašao sam pred golmana Markovića, ali je njegov lob udarac završio od stative u gol-aut.

Na startu drugog dela, Mijailović je osvežio domaći sastav sa dva igrača sa klupe, Kilibarda i Andrić su dobili priliku, i po mnogima je odlično iskoristili.

Posle izvedenog kornera Ilića, najbolje se u kaznenom prostoru Mačve snašao rezervista Kilibarda, koji glavom zakucava loptu u mrežu, 1:0.

Od tog trenutka domaći tim je imao više loptu u nogama, pravili su šanse igrači Vršca, ali su i gosti iz Šapca mogli do izjednačenja.

Sledeća promena rezultata desila se u 75. minutu. Parađina je uputio centaršut sa desne strane, u kaznenom prostoru Mačve, Jovović je nespretnom rekacijom udario loptu rukom i sudija Vučićević nije imao dileme, penal za Vršac. Siguran sa bele tačne bio je iskusni Stanisavljević, 2:0.

Pred sam kraj susreta Vrščani su postigli i treći gol na meču i time su krunisali možda i najbolje drugo poluvreme ove sezone. 

OFK Vršac - Mačva (Šabac) 3:0 (0:0)

Gradski stadion u Vršcu, gledalaca 800, sudija: Ivan Vučićević

Vršac: Marković, Petrić, Ilić, Todorović (od 70' Stanisavljević), Braunović (od 46' Andrić), Parađina, Lazevski, Glavinić (od 46' Kilibarda), Kadijević (od 90' Tasić), Mršulja, Tomić (od 80' Stojković)

Mačva: Samurović, Popović, Stevanović (od 79' Bašić), Jevtić (od 79' Nešković), Jovović (od 79' Savković), Ristić (od 46' Branković), Belić (od 63' Vraštanović), Novaković, Ristivojević, Radunović, Pejović.

Ovom pobedom Vrščani su nastavili seriju dobrih rezultata u prolećnom delu i sada su na šestoj poziciji na tabeli, dok je sastav iz Šapca ostao na 11. mestu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading