PODRŠKA KOJA ĆE ZNAČITI: Legende jugoslovenskog fudbala uz RFK Novi Sad u predstojećem periodu!

Autor:

Sport

10.02.2023

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legende jugoslovenskog fudbala spremne da pomognu klub sa Detelinare.

PODRŠKA KOJA ĆE ZNAČITI: Legende jugoslovenskog fudbala uz RFK Novi Sad u predstojećem periodu!

Foto: Jelena Grlić

Ekipa iz Novog Sada je serijom odličnih rezultata pred zimsku pauzu u dobroj meri popravila svoju poziciju za nastavak prvenstva.

Republika

Trenutno se sastav sa Detelinare sa 28 bodova nalazi na samo bod zaostatka za mestom koje vodi u baraž  za popunu Super lige Srbije. Igrački kadar u upravo završenom prelaznom roku je dobio dosta novih lica. 

Iznenadnom neopozivom ostavkom sada već bivšeg predsednika Dimčeta Gulevskog, klub je morao brzo da reaguje kako u nastavak prvenstva ne bi ušli bez prvog čoveka. 

Odlukom većine članova Skupštine za novog predsednika kluba i predsednika Upravnog odbora imenovan je Prof. dr Milan Radaković

Danas je novi predsednik sa legendama jugoslovenskog fudbala, Seadom Kajtazom, Garom Kovačevićem , Enverom Marićem, Vladimirom Skočajić Tarambom prisustvova meču "kanarinaca" i sastava Jadrana. Pružena je podrška fudbalerima za nastavak prvenstva, a dogovoreno je i da jugoslovenski asovi budu specijalni savetnici kluba sa Detelinare. Očekuje se da oni svojom internacionalnom, ali i karijerom u staroj Jugoslaviji pomognu da se RFK Novi Sad što više stabliziuje i vrati na staze stare slave. Kao rezultat ovih kontakta može se podvesti i dovođenje poslednjeg novajlije Fodéa Kamare.

Uprava kluba će i u narednom periodu pokušati da ojača stručni i konsultantski štab. Po nekim planovima teži se priključenju nekih svetskih imena poput Slaviše Jokanovića, Mandeta Radinovića i drugih. Njihovo prisustvo i angažovanje će u mnogome doprineti daljem razvoju i rastu sportskog kolektiva iz Novog Sada. 

Da RFK Novi Sad iz dana u dan raste i razvija se na svim poljima pokazatelj je i nedavno pokretanje klupskog sajta. Možda se trenutno ekipa nalazi u prvoligaškom karavanu, ali ukoliko nastave putem kojim su krenuli, nema sumnje da ćemo ih uskoro videti na najvećoj pozornici srpskog fudbala. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading