MerkurXtip „SA TERENA“: Begej i Roki Balboa simboli Žitišta!

Autor:

Sport

11.01.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu dalje promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip je pokrenuo novi format pod nazivom „Sa terena“, kratku emisiju koja će putujući po Srbiji predstavljati klubove iz nižih liga.

MerkurXtip „SA TERENA“: Begej i Roki Balboa simboli Žitišta!

Foto: Promo

Naš Marko Grbić šparta Srbijom i prikazuje pravo lice malih klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Imaćemo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a u 13. epizodi donesimo priču o Fudbalskom klubu Begej iz Žitišta, člana Vojvođanske lige – grupa Istok koji zauzima 13. mesto i ostatak ove sezone igraće za opstanak u ovom rangu.

Klub koji je osnovan 1930. godine ove sezone proživljava neke od težih trenutaka u svojoj istoriji, ali gotovo smo sigurni da najavljeni predan rad i ispunjenje jednog po jednog cilja doneti željeni efekat. U priču nas je uveo sada već bivši trener prve ekipe Marko Guteša, a čuli smo i planove za budućnost od trenera mlađih kategorija Slobodana Dubajića.

Poslušajte sve o nesvakidašnjoj sportskoj priči koja se događa nadomak na Begeju, a čiji vrhunac bi mogao da bude dan kada će boje kluba nositi domaći igrači, odnosno oni koji su poreklom iz Žitišta.

Interesantna priča začinjena je sjajnom rečenicom i objašnjenjem koga ljudi iz ovog kluba smatraju za najvećeg neprijatelja, ali ostavićemo vam priliku da sve čujete iz prve ruke u ovom kratkom predstavljanju mesta koje je svetsku slavu steklo statutom podignutom u čast Rokija Balboe.

 

 

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading