PLAZINIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: U Priboj stiže najbolji igrač Srpske lige!

Autor:

Sport

30.12.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Priboju žele da ozbiljno napadnu plasman u viši rang.

PLAZINIĆ MENJA KLUB, ALI NE I LIGU: U Priboj stiže najbolji igrač Srpske lige!

Foto: FK FAP Priboj

Ekipa FAP-a igra odlično u Srpskoj ligi Zapad u povratničkoj sezoni. Na zimsku pauzu otišli su sa treče pozicije na tabeli. Lider je na osam koraka ispred, dok je drugoplasirani Borac udaljen pet bodova.

Republika

Uprava kluba iz Priboja se za sada izdvaja po urađenom u ovom prelaznom roku o odnosu na ostale srpskoligaše. Za sada je u FAP stigao Odita, Rašljanin, Žunić što se tiče igračkog kadra, a na klupu tima seo je Aleksandar Petaković. 

Republika

Foto: FK FAP Priboj

Plazinić u dresu Sloge

 

Od danas dres FAP-a zadužio je i Veljko Plazinić (31). Plazinić je igrač sa velikim iskustvom dolazi iz ekipe Sloge sa kojom je na zimsku pauzu otišao sa četvrte pozicije na tabeli. Pored tima iz Požege, nastupao je i za Metalac i Slobodu iz Čačka. 

Po nekim anektama Plazinić je najbolji fudbaler Srpske lige i sigurno će biti ogromno pojačanje za nastavak prvenstva. FAP prvi zvanični meč na proleće igra u Arilju protiv ekipe Budućnosti. U prvom susretu u Priboju rezultat je bio 1:1.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading