POBEDA MORA BOLJE NA PROLEĆE: Rezultati prvog dela nisu po očekivanju uprave kluba!

Autor:

Sport

28.12.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Goloboku se nadaju da će na proleće napraviti proboj ka gornjem delu tabele.

POBEDA MORA BOLJE NA PROLEĆE: Rezultati prvog dela nisu po očekivanju uprave kluba!

Foto: FK Pobeda Golobok

Prošle godine klub je proslavio 90 godina postojanja i u toj sezoni je uspeo da se ekspresno vratio u Podunavsku okružnu ligu

Republika

Jesenji deo sezone završili su sa učinkom 4-2-9 što je bilo dovoljno za 13. poziciju na tabeli. U klubu vredno rade kako bi na proleće ušli jači i kako ne bi brinuli o opstanku u ligi. Razgovarali smo sa upravom kluba o utiscima ove polusezone, kao i o nastavku na proleće.

Planovi za ovu sezonu su bili sredina tabele, ali nije išlo sve kako su zamislili.

- Bio je plan da budemo na sredini tabele, ali spletom nesrećnih okolnosti stigli smo do grčevite borbe za opstanak. Bilo je tu i povreda, kartona, neopravdanih izostanaka igrača, ali šta je, tu je. Na neke stvari ne možemo da utičemo.

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

Drugarstvo pre svega

 

Šampionski tim je ojačan i dolascima pred početak prvenstva?

- Tako je, vratili smo "naše dete" iz Radnika (Smederevska Palanka) i doveli dvojicu novajlija iz Šumadije (Azanja).

Ovog leta je pokrenuta i škola fudbala koja broji veliki broj dece.

- Odavno nije bilo više selekcija u školi. Imamo klince i devojčice svih uzrasta. Devojčice iz naše škole fudbala su u Karađorđu iz Topole zbog saradnje.

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

Veliki broj dece trenira u školi fudbala

Da li se do sada radilo na poboljšanju infrastrukture?

- Sve što je u našoj moći smo odradili. Dosta toga smo unapredili i popravili, ima tu još nekih sitnica, ali imamo gotovo sve uslove za neometano takmičenje. 

Planovi za ovaj prelazni rok?

- Pre svega ćemo se osloniti na našu školu fudbala. Pokušaćemo da iz naših redova izvučemo igrače koji će nam pomoći u prvom timu. Ako se stvore uslovi za pojačanja nećemo ih propustiti.

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

 

Ciljevi za nastavak sezone?

- Uz dobar rad i treninge ubeđeni smo da možemo da izborimo opstanak u ligi. Nadam se da ćemo odmah na početu igrama i zalaganjem uspeti da poboljšamo stanje na tabeli. 

Pobeda iz Goloboka je pre par dana aktivirala i mogućnost kupovine članskih karata. Karte su podeljene u tri nivoa, i na taj način će simpatizeri i ljudi koji žele biti u mogućnosti da pomognu klubu. 

Prolećni deo prvenstva Pobeda otvara na gostovanju ekipi Mladost 1948. U prvom duelu tim iz Goloboka je na svom terenu slavio rezultatom 5:3.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading