PANČEVAČKA DIZELKA NA KRILIMA MLADOG ASA GRABI KA ELITI: Dete Čukaričkog kuca na vrata povratka u klub sa Banovog brda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.12.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza pančevačkog prvoligaša je sjajna polusezona...

PANČEVAČKA DIZELKA NA KRILIMA MLADOG ASA GRABI KA ELITI: Dete Čukaričkog kuca na vrata povratka u klub sa Banovog brda!

Foto: Privatna arhiva/Dario Grgić

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončao je na deobi druge pozicije zajedno sa ekipom Grafičara i narednog proleća predstoji im velika borba za ostvarenje najvećeg uspeha u 75. godina dugoj istoriji kluba.

 

Jedan od onih koji su u dresu pančevačkog prvoligaša obeležili prethodnu polusezonu, jeste Dario Grgić. Mladi devetnaestogodišnji fudbaler izabran je i u najbolji tim drugog stepena takmičenja za jesenju polusezonu 2022/23.

Dario Grgić je rođen 16. marta 2003. godine. Prošao je kompletnu školu Čukaričkog, a pored klub sa Banovog brda nastupao je i za ekipu BASK-a sa Careve Ćuprije. Početkom ove godine stigao je kao pozajmljeni igrač u redove pančevačkog kluba.

Mladi fudbaler igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, a u prethodnih šest meseci propustio je samo jedan susret "pančevačke Dizelke" i to usled akumuliranih žutih kartona.

Foto: Privatna arhiva/Dario Grgić

Dario Grgić u dresu Čukaričkog

 

Svojim igrama već sada je zavredio povratak u redove belo-crnog kluba sa Banovog brda, pa ostaje da se vidi hoće li mladi i talentovani fudbaler pomoći Pančevcima u nastavku sezone u borbi za ostvarenje istorijskog plasmana u elitni rang srpskog fudbala.

Dario Grgić je prošao i sve mlađe kategorije fudbalske reprezentacije Srbije. Za selekcije do 16, 17 i 19 godina ukupno je odigrao 13 mečeva i bio strelac jednog pogotka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading