PUNIM GASOM U VIŠI RANG: Kamiondžije sa novim strategom kreću ka Prvoj ligi!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza njih je uspešna polusezona, ali je do promene ipak došlo.

PUNIM GASOM U VIŠI RANG: Kamiondžije sa novim strategom kreću ka Prvoj ligi!

Foto: FK FAP Priboj

Tokom prethodne jeseni Gradski stadion u Priboju bio je jedan od najposećenijih sportskih objekata u Srbiji. Mečeve "Kamiondžija" redovno je pratio veliki broj navijača i samim tim ne čudi da je FAP i pored činjenice sa je novajlija u trećem rangu takmičenja, prvi deo sezone okončao na poziciji koja garantuhe u borbu za plasman u viši rangsrpskog fudbalskog takmičenja.

 

Bez obzira na ostvarene rezultate, ekipa FAP-a će pripreme za nastavak sezone započeti sa novim trenerom. Uprava kluba i doskorašnji trener Tufegdžić napravili su dogovor o prekidu saradnje, a za novog šefa stručnog štaba imenovan je Aleksandar Petaković.

Petaković je u prethodnom periodu trenirao omladisnki sastav ivanjičkog Javora, ali i pored te činjenice on odlično poznaje dešavanja u Srpkoj ligi Zapad, s obzirom da je dve godine predvodio ekipu sloge iz Požege.

Foto: FK FAP Priboj

Aleksandar Petaković novi trener FAP-a iz Priboja

 

Po osnovu plana predstojećih priprema, one će započeti polovinom meseca januara 2023. godine, a svi u klubu nadaju se da ekipa može da se uključi u borbu za plasman u Prvu ligu Srbije i dostigne i prestigne vodeći dvojac Smederevo 1924 i Borac 1926 koji trenutno imaju osam, odnosno pet bodova više u odnosu na popularne "Kamiondžije".

U prvom prolećnom kolu FAP-a gostuje u Arilju ekipu Budućnosti koja se trenutno nalazi na predposlednoj poziciji i predstoji joj velika borba za opstanak u ovom rangu takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading