ZABREŽJE STIŽE U ŠOPIĆ: Hoće li Šumadija uspeti da se vrati na pobedničke staze?!

Autor:

Sport

03.11.2022

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Prve beogradske lige (grupa B) u Šumadija dočekuje ekipu Zabrežja. Meč je zakazan za subotu od 13:30.

ZABREŽJE STIŽE U ŠOPIĆ: Hoće li Šumadija uspeti da se vrati na pobedničke staze?!

Foto: FK Šumadija Šopić

U Šopiću se u subotu igra derbi sredine tabele. Meč prijateljskih klubova, koji će barem na 90 minuta biti ljuti protivnici.

Republika
 

 

Šumdija je na startu sezone bila u seriji loših rezulata. Situacija u poslednjih pet kola se promenila. Ekipa ima četiri pobede i samo jedan poraz od ekipe Budućnosti iz Dudovice. Forma u poslednjih pet mečeva svakako daje za pravo sastavu iz Šopića da se nada novoj pobedi. 

Na domaćem terenu igrači trenera Bogdana Petrovića u pet ligaških mečeva imaju devet osvojenih bodova. Trenutno sa osvojenih 16 bodova zauzimaju šesto mesto na tabeli Prve beogradske lige (grupa B).

Subotnji rival ekipa Zabrežja igra po principu toplo hladno. Osam bodova u prva četiri kola, a onda niz od pet mečeva bez bodova. Trenutno su na nizu od dva meča sa maksimalnim učinkom. 

Na gostovanjima ekipa Gorana Jevtovića od starta sezone ima skor 2-1-3. 

Po statistici posle 11 odigranih mečeva obe ekipe daju, ali i primaju mali broj golova. Iz ove informacije možemo da zaključimo da nas očekuje jako tvrda utakmica, sa malo pogodaka. Poslednji susreti ove dve ekipe bili su u sezoni 2018/2019. Tada je u prvom delu šampionata slavio tim Zabrežja, dok je na proleće Šumadija upisala pobedu.

Iz domaćeg tima po pitanju predstojećeg meča izjavili su sledeće: 

- Želimo nova tri boda da osvojimo na svom terenu, imamo odličnu ekipu. Izuzetno cenimo ekipu Zabrežja koja je jedna iskusna ekipa, ali svakako da je cilj da se ostvare nova tri boda i u prolećni deo sezone uđe rasterećeno.

Šumadija - Zabrežje

Subota od 13:30

Stadion Šumadije u Šopiću

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading