LIDER ŽELI TRI BODA: Gučevo dolazi u Crnu Baru u odličnoj formi!

Autor:

Sport

03.11.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Mačvanske okružne lige na crnobarski Stamford Bridž stiže ekipa Gučeva. Meč je zakazan za nedelju od 13 časova.

LIDER ŽELI TRI BODA: Gučevo dolazi u Crnu Baru u odličnoj formi!

Foto: FK Hajduk Stanko

Nikola Zvonarević igrač Hajduk Stanka

Ekipa Hajduk Stanka je u prošlom kolu slavila u derbiju protiv Lipolista. Sada je razlika na tabeli između lidera i prvog pratioca pet bodova. Na domaćem terenu u nedelju imaće priliku da potvrde, pa čak i uvećaju možda razliku. Sastav iz Lipolista gostuje ekipi Drine u Ljuboviji koja ne gubi na svom terenu.

Republika
 

U Crnu Baru u nedelju stiže tim Gučeva. Ekipa iz Banje Koviljače u trenutnoj sezoni igra dosta promenjivo. Četiri pobede, tri nerešena rezultata i pet poraza dovoljno je za desetu poziciju na tabeli i 15 bodova. Sastav tima daje, ali i prima dosta golova. Dvadesetosam puta tresla se mreža protivnika, a tri puta manje je njihov golman vadio loptu iz svog gola.

Forma nedeljnih gostiju u poslednjih pet mečeva je dobra. Od maksimalnih 15 bodova igrači Ivana Mitrovića uspeli su da osvoje 10. Na gostovanjima od starta sezone imaju samo jednu pobedu, a četiri puta su se vraćali bez bodova.

O lideru na tabeli ne treba puno pričati. Sastav Hajduk Stanka ove sezone igra odlično na svim poljima. Prošlonedeljna pobeda protiv direktnog konkurenta za prvo mesto samo potvrđuje činjenice da su jedan od najboljih timova u ligi.

Na domaćem terenu i dalje maksimalan učinak, u prvenstvu niz od 12 mečeva bez poraza. Samo tri primljena gola od starta sezone uz 36 postignutih. Ekipa sa crnobarskog Stamford Bridža spremna je za velika dela! Po svemu sudeći Dejan Jurišić će sa momcima slaviti titulu jesenjeg prvaka Mačvanske okružne lige, a ukoliko nastave u ovom ritmu biće i pehara na kraju sezone.


Nikola Zvonarević, fudbaler Hajduk Stanka izneo je svoja očekivanja pred nedeljni meč:


- Nakon pobede u derbi utakmici protiv Lipolista, naša motivacija u nedelju će biti još veća, pred nama je još jedna od težih utakmica protiv Gučeva. Ekipa koja zna da pokaže svoj kvalitet u utakmicama koje nose veliki značaj. Na nama je da overimo pobedu sa strane i nastavimo sa dobrim igrama. Verujem u ekipu, i nadam se da ćemo ostvariti pobedu. Pokazali smo više puta da imamo potreban kvalitet i da nismo slučajno na čelu tabele!

Prošle sezone u duelima ove dve ekipe slavili su domaćini susreta. Gučevo je na svom terenu osiguralo tri boda rezutlatom 1:0. U Crnoj Bari rezultat je glasio 6:1 u korist Hajduk Stanka.

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Gučevo 1929 (Banja Koviljača)

Nedelja od 13 časova

Crnobarski Stamford Bridž

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading