U ČELAREVO STIŽE BUDUĆNOST: Saračević vidi priliku u slaboj odbrani gostiju! (FOTO)

Autor:

Sport

21.10.2022

20:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 11. kolu Područne lige Sombor u Čelarevo stiže ekipa Budućnosti iz Gložana. Meč je zakazan za subotu sa početkom od 14:30.

U ČELAREVO STIŽE BUDUĆNOST: Saračević vidi priliku u slaboj odbrani gostiju! (FOTO)

Foto: ČSK Čelarevo

Sastav iz Čelareva je posle dva meča bez pobede uspeo da veže tri pobede u nizu. Nalaze se na deobi trećeg mesta na tabeli sa 22 boda. Četiri manje od lidera ekipe Hajduka iz Stapara. Njihov protivnik u 11. kolu biće ekipa sa sedmog mesta na tabeli.

Republika

Foto: Promo

 

Tim iz Gložana sa učinkom 4-2-4 uspeo je da sakupi 14 bodova od starta sezone. Na gostovanjima i dalje bez pobede, uz dva nerešena meča u pet odigranih od starta sezone. Sa druge strane Pivara u Čelarevu ne gubi. Pet mečeva, četiri pobede i jedan remi do sada je ČSK odigrao na svom terenu. Svoj komentar na sutrašnji meč dali su predstavnici oba tabora. Šef struke ČSK Pivare Vlado Karakaš istakao je sledeće:

- Sigurno je da nam dolazi ekipa koja je mogla da bude i bolje plasirana nego što je sad, imaju sigurno par individualnih igrača koji vuku ovaj tim, ono što ih krasi jeste brzina u timu koju oni poseduju i dobra prekid igra. Očekivanja su kao i za svaki meč idemo da pružimo dobru igru i da osvojimo bodove. Svi igrači su na raspolaganju i sigurno je da ćemo izaći na teren motivisani.

ČSK Pivara (Čelarevo) - Budućnost (Gložane)

Subota, 22. oktobar od 14:30

Teren u Čelarevu

Krilni napadač domaćina Vanja Saračević rekao je da je pred njima važan meč protiv veoma nezgodne ekipe, pored toga dodao je:

- Pa smatram da je ekipa Budućnosti jako nezgodna ekipa, ali kao što možemo videti oni su pretežno „domaćinska ekipa". Njihove igre i rezultati na domaćem i na gostujućem terenu su sušta suprotnost. Napad im je poprilično ubitačan, ali im je odbrana dosta slaba, imaju slabe tačke koje treba da iskoristimo i tako da dođemo do trijumfa i novih bodova.

Iz gostujućeg tabora su se takođe oglasili o predstojećem meču.

- Nijednu utakmicu od početka sezone nismo počeli komplatni, ni u subotu nismo kompletni. ČSK je odlična ekipa, mlada i poletna, kod koje se tačno zna ko šta radi na terenu, imaju odličnog trenera čiji se „rukopis" jasno vidi, favoriti su za sutrašnju utakmicu. Neiskustvo i neke vanfudbalske stvari (o kojima ne vredi trošiti reči) su razlog našeg mršavog salda na strani - rekao je trener gostiju Svetozar Mijin.

Pored šefa stručnog štaba kod gostiju oglasio se i kapiten Vladimir Ralević:

- Jedna dobro pripremljena ekipa sa prepoznatljivim stilom igre gde se vidi rad sjajnog trenera Vlade Karakaša. Od igrača bih istakao napadača Perunovića i bočnog napadača Cicmila, kao najopasnije pojedince u ekipi i na koje ćemo morati obratiti posebnu pažnju, uz legendu kluba na golu Tankosića koji uliva sigurnost odbrani. Kao i svaku utakmicu cilj je pobeda, vredno smo trenirali i spremni smo i nadamo se pozitivnom ishodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading