LIDER STIŽE PO BODOVE U MOKRU GORU: Kotroman traži izlaz iz krize na domaćem terenu!

Autor:

Sport

15.10.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 9. kolu Zlatiborske okružne lige lider na tabeli ekipa Rampe putuje u Mokru goru na duel sa ekipom Kotroman. Susret je zakazan za nedelju sa početkom od 13 časova.

LIDER STIŽE PO BODOVE U MOKRU GORU: Kotroman traži izlaz iz krize na domaćem terenu!

Foto: Privatna arhiva

FK Rampa

Domaćin nedeljnog susreta sa učinkom 2-1-5 od starta sezone nalazi se na 12. poziciji na tabeli. U poslednjih pet mečeva posle dve vezane pobede beleže tri poraza u nizu. Na domaćem terenu od početka sezone 2022/2023 upisali su po jednu pobedu, poraz i jednu podelu bodova. Kotroman je ekipa koja prima dosta golova, što pokazuje i statistika po kojoj su treća ekipa sa najviše pogodaka u svojoj mreži.

 

U nedelju na megdan u Mokroj gori stiže lider na tabeli. Rampa je trenutno jedina ekipa u ligi koja nije zabeležila poraz, uz samo dva nerešena rezultata. Dvadeset bodova dovoljno je za prvo mesto, dva više imaju igrači iz Požege u odnosu na prvog pratioca.

U najavi meča svoj komentar dao je Milić Cvijović, generalni direktor Rampe.

- Nema više lake utakmice za našu ekipu. Sada kada smo na 1. mestu svi će hteti da nas pobede i budu prva ekipa koja je ove sezone pobedila Rampu. Maksimalno ozbiljno idemo na ovo gostovanje. Ekipa Kotromana nam je nanela šokantan poraz na našem terenu prošle sezone tako da znamo šta da očekujemo. Nadamo se da će naša ekipa biti na nivou kao i prethodne dve utakmice i da će sa ovog gostovanja vratiti sa 3 boda - izjavio je Cvijović.

Kotroman (Mokra Gora) - Rampa (Požega)

Nedelja, 16. oktobar od 13 časova

Teren Dionice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading